Kraftvärmeverksadministratör sökes till Stockholm Exergi!

Kraftvärmeverksadministratör sökes till Stockholm Exergi!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kraftvärmeverksadministratör kommer du arbeta tätt med befintliga kraftvärmeverksadministratörer, inköpare, ingenjörer, driftpersonal samt arbetsledare. Då Stockholm Exergi utför flera stora beställningar varje år inom drift och underhåll behöver de en person som kan stötta och hjälpa till med de administrativa arbetsuppgifterna, vilket gör att arbetsuppgifterna har stor variation. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Offertintagande för kommande inköp
  • Fakturahantering
  • Hantering av arbetsorder
  • Hantering av tidssedlar från inhyrda entreprenörer
  • stötta kollegor i olika administrativa uppgifter
Din profil

Vi söker dig som tidigare arbetat med administration och gärna inom en teknisk miljö alternativt har en tekniks förståelse/intresse. Som person är du nyfiken och ansvarstagande med en positiv inställning. Vidare är du strukturerad och gillar att arbeta i en miljö med många olika arbetsuppgifter. Vi ser att du som söker har god vana i MS office och är flytande i Svenska, så väl tal som i skrift.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Exergi är ett energibolag som ägs av Stockholmstad och Fortum. De arbetar med att både producera och leverera värme och kyla till deras kunder som är allt från privatkunder till sjukhus. De är idag ca 750 anställda med kontor i Brista, Värtaverket och i City. De söker just nu en engagerad person som vill arbeta heltid som kraftvärmeverksadministratör till deras kontor i Stockholm. Tjänsten beräknas starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag som sträcker sig till januari 2020.