Kemitekniker till Stockholm Exergi över sommaren!

Kemitekniker till Stockholm Exergi över sommaren!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Kemitekniker kommer du att arbeta med flera olika arbetsuppgifter löpande och få ta mycket ansvar i labratoriumet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Köpa in laboratoriearticklar.
  • Matarvattenanalyser
  • Ta ut representativa prover
  • Utföra en del av analyserna på respektive driftlaboratorie tex. pH, konduktivitet samt filtreringar.
  • Protokollföra analyserna i avsett excelprogram.
  • Hålla ordning och reda på kemilaboratoriet.
Tjänsten är på deltid. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Studentwork och arbeta hos vår kund. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Omfattning: 3 dagr/v (fasta dagar mån, ons, fre) (under någon vecka kan det bli aktuellt med 40 tim. arbetsvecka)

Tillträde: Start V 24 tom V 32

Placering: Högdalen

Din profil

Vi söker dig som studerar en utbildning med inriktning mot Kemi alternativt studerar kemikurser. Du har erfarenhet från labrationer från studierna alternativt skapat dig kunskaper från arbetslivserfarenhet. Det är mycket meriterande om du arbetat som kemitekniker tidigare eller om du har tidigare erfarenhet av labbarbete. Som person är du samarbetsvillig, kommunikativ och nogrann. Du är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas och lära dig mer inom kemi och labrationer.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 apr (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Exergi är ett energibolag ägt av Stockholm stad och Fortum och bolaget har cirka 700 anställda. Stockholm Exergi söker just nu en kemistudent som rollen för kemitekniker till sitt kontor i Högdalen under sommaren 2019.