Drifttekniker till Stockholm Exergi

Drifttekniker till Stockholm Exergi

Dina arbetsuppgifter

I din roll som drifttekniker kommer din främsta arbetsuppgift vara att ansvara för den kontinuerliga driften vid anläggningarna. Du kommer även ansvara för att bolagets kvalitets-, miljö- och säkerhetsmål uppnås.

Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Din profil

Vi tror att du har en utbildning som drifttekniker eller likande, antingen via yrkesutbildning eller högskola. Du är flytande i såväl engelska som svenska både muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en likande roll.

Som person ser vi att du är intiativtagande, ansvarstagande och sammarbetsvillig.

Då rollen innefattar resande är B-körkort ett krav.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Exergi är ett energibolag ägt av Stockholm stad och Fortum och bolaget har cirka 700 anställda.

Stockholm Exergi AB söker nu drifttekniker till Märsta och Hässelby. Tjänsten är en direktrekrytering där Studentwork sköter om rekryteringsprocessen och anställningen sker sedan direkt via Stockholm Exergi. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du kommer att arbeta skift.