Drifttekniker till vår Parkeringsavdelning på Stockholm Arlanda Airport

Drifttekniker till vår Parkeringsavdelning på Stockholm Arlanda Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Vi söker nu en tekniker med några års erfarenhet att tillsammans med teamet fortsätta arbetet med Drift & Underhåll av våra parkeringstekniska utrustningar med tillhörande kringutrustning. Parkeringsgruppen är en del av Landside Maintenance. Som ingår i Landside Parking & Entry.

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker är ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med tekniskt underhåll, såväl akut som förebyggande underhåll, för de system som avdelningen är ansvariga för. Parkeringsanläggningen består av bomsystem, enplatssystem, biljettautomater, P-ledningssystem mm. Vi arbetar efter underhållsplaner upprättade i det arbetsorderstödjande systemet IFS.

Din profil

Vi söker dig med intresse för teknik och är van att hantera kombinationen av mekanik och elektronik i kombination. Du kan hantera de vanliga programmen i Microsoft Office. Som person är du tekniskt intresserad och har ett naturligt vänligt bemötande till våra kunder och en förståelse för kundens situation när dem behöver hjälp. Vi ser gärna att du är engagerad och initiativrik samt att du är er en problemlösare. Du talar och skriver svenska flytande. Vi tror också du behärskar engelska i både tal och skrift. Gymnasium gärna med tekniskt inriktning är meriterande.

Vi har hela flygplatsen som arbetsområde, därför kräver tjänsten B-körkort.

Arbetet är mestadels förlagt utomhus. För närvarande är arbetstiderna förlagda på dag, kväll samt helger. Nattarbeten kan förekomma vid större påverkande underhåll & reparationsarbeten.

Vi erbjuder

Stockholm Arlanda Airport står inför stora utbyggnadsplaner de närmaste 30 åren för att långsiktigt säkra Sveriges internationella tillgänglighet. Tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att delta i arbetet med att driva en flygplats i toppklass.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Placeringsort är Stockholm Arlanda Airport.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här, https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

Välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2020, men gärna tidigare då vi arbetar med löpande urval.

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryterande chef Bengt Sahlqvist Landside Maintenance tel 010-109 1656.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.