Drifttekniker till Bagage Operations Stockholm Arlanda Airport

Drifttekniker till Bagage Operations Stockholm Arlanda Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser

Gruppen Bagage operations, utför tekniskt underhåll i samtliga bagageanläggningar på Arlanda. Vi söker nu flera drifttekniker till Bagage operations under sommarperioden.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker är ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med tekniskt underhåll i våra bagageanläggningar. Bland arbetsuppgifterna ingår förebyggande- och periodisktunderhåll, förbättringsarbete, akut felavhjälpning/felsökning.

I arbetet med våra bagageanläggningar kommer du kontakt med Elinstallationer, IT, Styrsystem, Mekanik, och Pneumatik.

Kontaktytorna i tjänsten är bland annat: planerare/beredare, drift- och processoperatörer.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller motsvarande kunskaper, teknisk inriktning inom exempelvis mekanik, el, PLC styr- & reglerteknik. Som person är du initiativrik, serviceinriktad och flexibel. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta, arbeta självständigt och fatta egna beslut.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av tekniskt underhåll av större system inom processindustrin. Om du har svets, el-behörighet och erfarenhet från industrielektronik är det meriterande. B-körkort samt kunskaper i engelska är ett krav. Tjänsten innebär skifttjänstgöring.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Vi söker flertalet drifttekniker till sommarvikariat under perioden Maj - September. Placering på Stockholm Arlanda Airport.

Välkommen med din ansökan senast 29 Februari 2020.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.