Brukar du omedvetet lägga märke till annonser och undra "hur tänkte man här" eller "Vilken smart annons" eller kanske till och med "varför säger man inte så istället?"

Undrar du också hur företag och stora varumärken tänker i sitt beslut om marknadsföring? Vill du utöver att få reda på svaret, även ha möjligheten att kunna påverka beslutet?

Som Key Account Manager på Adsales Group AB jobbar du på uppdrag av stora och välkända varumärken mot både mindre, mellanstora och de allra största varumärkena i olika branscher och hjälper annonsörerna genom att informera, rådgöra, förhandla och sälja in just den plattform och koncept som passar kundens behov bäst. Oftast via direktkund, men även via Mediabyråer. Med stöd av ett stort varumärke i ryggen får du de bästa förutsättningarna att få fart på en karriär inom mediebranschen.

Behöver jag inte ha ett par års erfarenhet eller akademiskt utbildning, för att utföra den typen av affärer?

Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande, oavsett om du jobbat med korta eller långa säljprocesser. Här kommer du att få möjligheten till båda delar, där du har en daglig försäljning samtidigt som du jobbar på större affärer med en längre säljcykel.

Är du den drivna och hungriga medarbetare vi söker, så kommer du snabbt med vår hjälp och erfarenhet att lära dig branschen. Vi känner till vår position och styrkor i branschen mycket väl och vet vad som funkar och framförallt hur man bäst säljer in olika annonsalternativ.
Vi förser vi dig med alla förutsättningar och kontinuerlig vägledning samt de verktyg du behöver för att just du, på det sätt som passar dig bäst, ska kunna ta ett kliv in i den alltid spännande mediebranschen.

Vi tror att du har ett starkt driv, ett leende på läpparna (vilket behövs när du skrattar med såväl kollegor som kunder). Du tycker om att jobba mot utsatta mål och tycker om att ta ansvar för dina resultat under eget ansvar utifrån företagets ramverk. Vissa kollegor som tycker om att fira en bra vecka kommer kanske till och med att hjälpa dig med dina mål/deadlines för att få koppla av lite tidigare med lite tilltugg och dryck vid uppfyllande av det gemensamma veckomålet.

Dina kollegor har en stark, kollektiv gruppkänsla, är högpresterande, glada, kompetenta och prestigelösa, tävlar oftast med varandra mot gemensamma mål, men även mot varandra i individuella tävlingar. Vi sitter på 17:e våningen med en fin utsikt över centrala Stockholm när vi tar en paus eller funderar på en kreativ lösning för våra kunder. Med tjänstemobilen och datorn som arbetsverktyg jobbar vi från 08-17 måndag till fredag. Bli inte rädd om det skrattas lite högt på lunchen när någon lyckats fånga ett roligt snapchat-moment på en kollega. Stöter du på kollegor med ovan signalement så kan det mycket möjligt vara dina blivande kollegor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://adsales.se
Sista ansökningsdag 29 dec 2022 (27 dagar kvar)