Butikssäljare inom bygg till Sto Scandinavia i Årsta!

Butikssäljare inom bygg till Sto Scandinavia i Årsta!

Tjänstebeskrivning

Brinner du för kundkontakt och service? Vill du arbeta i butik där du får möjlighet att kombinera försäljning, fysiskt arbete och administration? Då kan du vara den vi söker till Sto Scandinavia!

Till Sto Scandinavia söker vi nu en butikssäljare till vår yrkesbutik i Årsta. Sto Scandinavia utvecklar, producerar samt marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Ditt primära fokus är att ta hand om våra kunder och ge bästa tänkbara rådgivning, både i butiken och per telefon. Våra kunder finns främst inom bygg och du hjälper dem att hitta rätt material gällande puts och betong.

Som butikssäljare kommer du att ha en bred roll och tjänsten omfattar till exempel:
  • Registrera och hantera order per telefon och på plats i butiken.
  • Ansvara över butikens varupåfyllnad som lagerhantering, godsmottagning och inventering i vårt affärssystem SAP.
  • Färgbrytning (vi utbildar dig i detta).
I din viktiga roll kommer du dessutom att vara delaktig i lokala aktiviteter som främjar merförsäljning och ökar antalet kunder i butiken. Du kommer även få direkt ansvar för ett antal kunder. Dessa kunder ska bearbetas främst över telefon och vid möte i butik.

Krav på person

Vi söker dig med stort kundfokus samt ett brinnande intresse för att hjälpa och skapa långsiktiga relationer med dina kunder. För att trivas och lyckas i din roll är du en driven och engagerad person som finner genuin glädje i att ha en rådgivande roll. Vi välkomnar medarbetare med tävlingssinne som gärna är aktiva i sin försäljning och utifrån eget driv skapar möjligheter till nya affärsrelationer.

Vi ser även att du är:
  • Social, positiv, framåt, noggrann och tar egna initiativ.
  • Lyhörd inför kundens behov och har en förmåga att kunna anpassa ditt förhållningssätt beroende på person och situation.
  • Ansvarstagande och drivs av att se resultat.
Vi ser gärna att du har haft tidigare arbete med försäljning eller kundkontakt inom serviceyrken och det är meriterande om du kommer ifrån bygghandeln, byggbranschen, färghandeln eller har en byggteknisk bakgrund och således har koll på våra produkter. Har du truckkort A ser vi detta som en tung merit. Till den här tjänsten vill vi framhäva att det är din personlighet och din vilja att lära samt utvecklas som kommer att vara avgörande. Hos oss är det absolut viktigast med rätt inställning.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butikssäljare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Öppettider i butiken: måndag - torsdag kl 06:30 - 16:00, fredagar kl 06:30 - 15:00.
Plats: Årsta

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Dahl på 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, bygg, butikssäljare, service, sälj, bygghandel, truckkort, butiksarbete
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sto Scandinavia utvecklar, producerar samt marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Sto Scandinavia AB är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt har agenter i Estland och på Island. Sto Scandinavia AB i Sverige har 135 medarbetare och omsätter ca 420 miljoner SEK. Företaget är en del av den tyska koncernen Sto SE & Co. KGaA, som bedriver verksamhet över hela världen. Koncernen har ca 5 200 medarbetare och omsätter 1,2 miljard euro.