Customer Support till Vitra AB

Customer Support till Vitra AB

Brinner du för att ge kunden bästa möjliga stöd och vill du vara Vitras ansikte utåt?

Som Customer Support ansvarar du för att stötta Vitras svenska verksamhet och återförsäljarnätverk. Du ansvarar även för Vitras showroom och kontor. Rollen innebär tät dialog, kontakt med och uppföljning av Vitras återförsäljare i Sverige, att stötta dessa genom att arbeta med anbud tillsammans med säljfunktionen, samt att kontrollera och kvalitetssäkra Vitras erbjudanden. Du har också kontakt med arkitekter och förser såväl dessa som återförsäljare med marknadsföringsmaterial och materialprov med mera. Utöver detta arbetar du med olika administrativa uppgifter, såsom arkivering och att ansvara för Vitras lager. Du är placerad vid Vitras kontor i Stockholm och rapporterar till VD för Vitra Scandinavia samt Vitra AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Detta är en ersättningsrekrytering då företrädaren i rollen går vidare till nya utmaningar utanför företaget.

Din profil
Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet, helst har du tidigare erfarenhet av att arbeta med anbud och order-relaterade arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt. Du behärskar SAP eller motsvarande system. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du självgående, effektiv, strukturerad och noggrann, samtidigt som du har förmåga att se helheten. Du är mycket service-minded, har väl utvecklad samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i en roll med många kontaktytor. Sist men inte minst tror vi att du är en utåtriktad person som har ett stort intresse för arkitektur och design.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en spännande möjlighet att få vara med och aktivt bidra till Vitras tillväxt i Sverige. Vi erbjuder en kreativ miljö med trevliga och inspirerande kollegor och nära samarbete med kollegorna på huvudkontoret i Schweiz, där du blir en del av ett stort internationellt team. Vitra är ett sant globalt bolag i premiumsegmentet med mycket starka varumärken och ett svårslaget kunderbjudande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vitra med Stjerna & Partner. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och personligt brev, via mejl till valter@stjernapartner.se, helst så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Valter Stjerna på tel 0733-40 09 04.
Mer info
Kontaktperson VALTER STJERNA
Telefon 0733400904
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vitra.com
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vitra har sitt huvudkontor i Birsfelden, Schweiz och är ett internationellt företag med kontor i hela världen. Vitra är totalleverantör av möbler till både den professionella och privata marknaden och är känt världen över för sin unika designkollektion med designers som Ronan & Erwan Bouroullec, Charles & Ray Eames, Jasper Morrison, George Nelson, Verner Panton med flera. Vitra AB är ett helägt dotterbolag till Vitra International och är beläget på Södermalm i Stockholm. Vitra AB har över 70 återförsäljare fördelat på projekt- och hemmarknad och består idag av 7 medarbetare. För mer information se www.vitra.com