Säljare - Innesäljare / Kundmottagning

Säljare - Innesäljare / Kundmottagning

StjärnaFyrkant Stockholm Södra har sitt huvudsakliga fokus på fordonslösningar, i tillägg till kedjans andra områden inom telefoni och IT. Våra kunder är främst små och medelstora företag. Vi är ett litet och glatt gäng i varierande åldrar som sitter i fräscha lokaler i Haninge. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och försäljning samtidigt som du har goda möjligheter att få en bra provision, utöver en väl tilltagen grundlön.

Butiken och kundmottagningen är dina domäner och där du främst kan vara med och utveckla företaget. Du är den som tar emot kunderna och din målsättning är att ge dem bästa möjliga service, se kundens behov och komma med anpassade lösningar på deras utmaningar. Du har stöd av säljchefen och dina utesäljkollegor, men arbetet är till stor del självständigt och utmanande. I försäljningsprocessen ingår även inköp och fakturering.

Du svarar på inkommande samtal till butiken och den lokala installationsverksamheten, där du har ett nära samarbete med företagets fordonstekniker. Ditt ansvar är att fylla teknikernas scheman på ett effektivt och resurssparande sätt, utan att teknikerna behöver tumma på kvaliteten i det utförda uppdraget.

Du lägger max tio timmar av din tid per månad på uppdatering i företagets sociala medier och för intern IT, där det både ryms löpande underhåll och akut problemlösning. Vid behov eskalerar du ärendet till kedjans interna IT-avdelning.

Tjänsten är ett vikariat på heltid i ett år, med goda möjligheter till förlängning eller utveckling till utesäljare.

För att passa hos oss och för tjänsten är det viktigt att du har en positiv grundsyn, att du tycker om att finna lösningar och har ett intresse för teknik. Du bör också ha ett visst administrativt sinnelag och tycka om ett varierande arbetstempo. Arbetsuppgifterna kräver flytande svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har B-körkort.

Sök tjänsten genom att mejla oss ditt personliga brev, där du beskriver vad i din historia och personlighet som gör att du skulle passa för den här tjänsten. Bifoga även ditt CV.

Arbetstiden är mån-fre, 8-17.
Start 190107 eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vid frågor hänvisas till: Mikael Olsson, 08-606 20 21

Skicka din ansökan till: mikael.olsson@stjarnafyrkant.se
Ange "Innesälj2020" i ämnesraden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

StjärnaFyrkant Stockholm Södra har sitt huvudsakliga fokus på fordonslösningar, i tillägg till kedjans andra områden inom telefoni och IT. Våra kunder är främst små och medelstora företag.