Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

 

Vill du utvecklas med oss på den svenska marknaden? Till vårt säljteam söker vi nu en

Marknadskoordinator
Stockholm


Vi förstärker nu vår försäljningsavdelning med en 
marknadskoordinator till vårt huvudkontor i Farsta där vi sitter i ljusa och fräscha lokaler. Som marknadskoordinator kommer du vara "spindeln i nätet" och vara ett stöd för hela försäljningsavdelningen.

Du får en viktig roll hos oss där en stor del innefattar att ta fram säljande och estetiskt tilltalande presentationsmaterial i tryck och digitalt, som t.ex. kundpresentationer, flyers, broschyrer, produktblad och statistik. Du kommer även ansvara för att hantera vår nya, påbörjade hemsida samt ha en del administrativa uppgifter. Du ansvarar för planering av kundevent och ser till att marknadsmaterial finns tillgängligt till vår säljorganisation.

Vi erbjuder

 • Ett spännande, utvecklande och stimulerande arbete där du själv får vara med att utforma rollen
 • Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus
 • Att få arbeta i ett företag med mycket välkänt varumärke och en stark produktportfölj
 • Marknadsmässig lön

 

"Jag har tidigare jobbat mycket inom servicebranschen och kände att det var dags att ta nästa steg i min utveckling. Jag fick tips om SW Automatik och tyckte att det lät precis som det jag var ute efter. Jag får möjlighet att utveckla både mig själv och min arbetslivserfarenhet på många sätt genom varierade uppgifter och att samarbeta med teamet för att ta oss vidare framåt.

För mig som är relativt ny i branschen är det väldigt kul att utvecklas och ta del av mycket ny information och jag lär mig något nytt varje dag. Det är även väldigt roligt att se och vara med och utveckla teamet, arbetssättet och organisationen. På SW Automatik har vi en bra ”work/life balance” som gör det möjligt att släppa jobbet när man slutar och kul att komma i gång där man avslutade dagen innan. "

- Emmy Karlsson, order & inköpsadministratör

 

Din profil
Vi söker dig som har goda kunskaper inom multimedia. Vi ser hellre att du kan lite om mycket än att du har någon form av spetskompetens. Då detta är en ny roll finns det stora möjligheter att forma och utveckla den beroende på vilka kunskaper du tillför. 

 • Du hanterar Adobe-programmen utan problem, främst PhotoShop, InDesign och Illustrator
 • Du är gärna i början av din karriär och har jobbat med liknande arbetsuppgifter
 • Du har erfarenhet, alternativt intresse av att lära dig, plattformen Wordpress
 • Kunskap inom sociala medier, främst LinkedIn, Facebook och Instagram
 • Du är kreativ, ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad
 • Du trivs i rollen att vara ett stöd åt dina kollegor
 • Du är prestigelös, ödmjuk och har en god förmåga att ta kontakt samt bygga relationer
 • Du har goda kunskaper av Officepaketet och har jobbat med PowerPoint
 • Du hanterar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Jenny Fröjd, 013-991 53 80, och Marie Gummerus, 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Stig Wahlström Automatik AB är en framgångsrik leverantör av tekniska produktlösningar inom Tryck, Flöde, Nivå, Temperatur och mätning inom marknadsområden HVAC, Maskin/Process, Medicin och Fordon. Sedan 2003 är Stig Wahlström Automatik AB en del av Addtech-koncernen.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Koordinator, Marknadsföring, Direkt marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!