Vill du vikariera som husvärd på Stockholms studentbostäder?

Vill du vikariera som husvärd på Stockholms studentbostäder?

Vi söker nu en husvärd för ett vikariat på ca 3 månader. Som husvärd hos oss ingår du i ett engagerat förvaltningsteam och tillsammans har ni/du en viktig roll för att skapa trivsel och utveckling i området. Du är ansiktet utåt mot våra hyresgäster och en av dina viktigaste uppgifter är att bidra till att skapa ett tryggt boende och samarbete under hela boendetiden från in- till avflyttning. För oss är det viktigt att du trivs i rollen att vara den självklara länken mellan hyresgäst och förvaltare i de frågor som rör boendet. Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vågar ta egna beslut. Vi erbjuder ett varierat arbete med både praktiska och administrativa uppgifter där kundbemötande och problemlösning hör vardagen till.

Arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår b.la. att:
 • Ha löpande kontakt med våra hyresgäster
 • Ta emot, registrera och följa upp felanmälningar i vårt fastighetssystem Fast 2
 • Praktiskt utföra och planera både inre och yttre löpande underhåll samt reparationer
 • Planera och utföra lägenhetsbesiktningar, t.ex. vid in- och utflyttningar
 • Planera, beställa och följa upp reparation- och löpande underhållstjänster från ramavtalsentreprenörer för inre- och yttre skötsel
 • Utföra systematisk tillsyn och rondering av fastigheterna
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som husvärd ser vi att du har en relevant kompetens. Det är viktigt att du brinner för service och är händig, har du erfarenhet av ex. reparationer och besiktning är det ett plus. Språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav då våra kunder är såväl svenska som internationella studenter. Andra språkkunskaper är meriterande.
 • Gymnasial och/eller yrkesutbildning inom fastighetsbranschen
 • Flerårig erfarenhet inom branschen eller motsvarande.
 • God datorvana
 • B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper
Som person vill vi att du är positiv, prestigelös och drivs av att hjälpa våra studenter så att de känner sig trygga i sitt boende. Du gillar att planera och organisera ditt arbeta på ett så effektivt sätt som möjligt. Att du är en lyhörd problemlösare som vi vill ge våra kunder ett gott kundbemötande ser vi som en självklarhet.

Placering: En husvärd till vårt områdeskontor Lappis, Professorsslingan 13, Stockholm.

Vi erbjuder
Stockholms studentbostäder erbjuder dig ett arbete i en platt och prestigelös organisation med engagerade medarbetare. Hos oss ges du möjlighet att växa i din roll. Vår värdegrund SAFE; Samarbete-Ansvar-Framåtanda-Engagemang genomsyrar vårt dagliga arbete i hela verksamheten. Vi ser värdet i att satsa på våra medarbetare och erbjuder såväl friskvårdsbidrag som fördelaktiga arbetstider.

Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Tjänsten avser ett vikariat på ca 3 månader och är heltid.

Om Stockholms studentbostäder
Vi är störst på studentbostäder i Sverige och erbjuder olika typer av studentbostäder, allt från korridorsrum och ettor till familjelägenheter, över hela Stockholm. Vi är en kundnära organisation som är uppbyggt för att möta vårt uppdrag om att vara en fastighetsägare som erbjuder kåranslutna studenter i Stockholm ett trivsamt och prisvärt boende.

Vi är i dagsläget inne i en utvecklingsfas av vårt fastighetsbestånd genom nyproduktion. Dagens cirka 8 000 studentbostäder kommer att utökas de kommande åren i en takt om 100 till 200 per år. Närmast står att en fortsatt utbyggnad av studentbostadsområdet Lappkärrsberget.
Läs gärna mer om oss på, sssb.se

Din ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande, så sök tjänsten redan idag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
 • Jesper Lundberg, Områdeschef Norr 073-942 10 70, jesper.lundberg@sssb.se
 • Monica Ekman, HR-ansvarig 073-942 10 52, monica.ekman@sssb.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jesper Lundberg, Områdeschef Norr
Telefon 073-942 10 70
Email Mejla Jesper Lundberg, Områdeschef Norr
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.sssb.se
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För snart 60 år sedan bildades vi, av studenter. Sedan dess har vi byggt och förvaltar över 8 000 bostäder, för studenter. Studenter har olika behov och därför utvecklar vi våra bostäder, med studenter. Vi är av studenter, för studenter och med studenter. Vi erbjuder olika typer av studentbostäder, allt från korridorsrum och ettor till familjelägenheter, i hela Stockholm. Våra områden ligger alltid nära kollektivtrafik eller campusområdena. Vi är mitt i en spännande fas där vi utvecklar, nyproducerar och förvaltar framtidens studentbostäder. För vi vill ge bostäder åt ännu fler studenter i Stockholm. Läs gärna mer om oss på sssb.se.