Vill du vara med och skapa Sveriges smartaste kundcenter?

Vill du vara med och skapa Sveriges smartaste kundcenter?

Vi har världens roligaste målgrupp, studenter! Vi är nu inne i en fas där vi behöver växla om och anpassa vår verksamhet efter just studenterna. Vill du vara med på vår förändringsresa mot att skapa Sveriges smartaste kundcenter - är du den stjärna vi behöver till vårt kundserviceteam?

Vilka är vi?
För oss är service, värdskap och att ge det lilla extra en självklarhet. Vi arbetar mot den varierande målgruppen studenter som står inför flera nya utmaningar. En stor del i deras trygghet är bostaden och den står vi för. För många är detta ett första boende vilket gör att vår vardag kantas av alla möjliga frågor och ärenden.

Vår kundservice består idag av sex medarbetare och är navet för kunder och hyresgäster i vår verksamhet. Hit vänder sig kunder, hyresgäster, samarbetspartners och andra som har frågor eller är nyfikna på vår verksamhet. Våra kontaktvägar är chatt, Facebook, mail, telefon och besök i reception.

Arbetsuppgifter:

I din roll som handläggare är fokus att ge våra kunder bästa kundservice via våra olika kontaktvägar. Din vardag kommer kantas av frågor som rör vår bostadskö, förmedling av våra bostäder, studiekrav och många andra frågor som är kopplade till hyresavtalet. I arbetet ingår även handläggning av ärenden kopplade till hyresavtalet såsom olika typer av ansökningar, uppsägning av hyresavtal, boprövning samt förmedling och administration kring våra bostäder.

Kvalifikationer
  • Minst gymnasiekompetens och eller annan lämplig utbildning
  • Erfarenhet av Kundservicearbete/kundrelationer
  • Goda It-kunskaper (MS Office)
  • Erfarenhet av arbete i fastighetssystem är meriterande, vi använder Fast 2
Det är viktigt att du är en god kommunikatör på både engelska och svenska i både tal och skrift då vi har många internationella studenter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att skapa en grym kundupplevelse och vet att man får riktigt nöjda kunder och hyresgäster genom god service.

Som person är du trygg, noggrann, serviceinriktad, flexibel och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du som person drivs av att ta ansvar, hjälpa andra och vill utvecklas i din roll. Du är en problemlösare som har lätt för att se möjligheter.

Vi erbjuder

Stockholms studentbostäder erbjuder dig ett arbete i en platt och prestigelös organisation med engagerade medarbetare. Hos oss ges du möjlighet att växa i din roll. Vår värdegrund SAFE; Samarbete-Ansvar-Framåtanda-Engagemang genomsyrar vårt dagliga arbete i hela verksamheten. Vi ser värdet i att satsa på våra medarbetare och erbjuder såväl friskvårdsbidrag som fördelaktiga arbetstider.

Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Unionen. Facklig kontaktperson Unionen, Aina Florin, 08-458 10 00.

Om Stockholms studentbostäder

Vi är störst på studentbostäder i Sverige och erbjuder olika typer av studentbostäder, allt från korridorsrum och ettor till familjelägenheter, över hela Stockholm. Vi är en kundnära organisation som är uppbyggt för att möta vårt uppdrag om att vara en fastighetsägare som erbjuder kåranslutna studenter i Stockholm ett trivsamt och prisvärt boende.

Vi är i dagsläget inne i en intensiv utvecklingsfas av vårt fastighetsbestånd genom nyproduktion. Dagens cirka 8 000 studentbostäder kommer att utökas de kommande åren med mål om att bygga minst 2 000 nya studentbostäder i en takt om 100 till 200 per år. Närmast står att påbörja en utbyggnad av studentbostadsområdet Lappkärrsberget.

Läs gärna mer om oss på, sssb.se

Din ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande, så sök tjänsten redan idag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Kund och marknadschef, Marlene Lundkvist på telefon, 08-458 10 20, marlene.lundkvist@sssb.se

HR ansvarig, Monica Ekman på telefon, 08-458 10 52, monica.ekman@sssb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marlene Lundkvist
Telefon 08-458 10 20
Email Mejla Marlene Lundkvist
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sssb.se
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För snart 60 år sedan bildades vi, av studenter. Sedan dess har vi byggt och förvaltar över 8 000 bostäder, för studenter. Studenter har olika behov och därför utvecklar vi våra bostäder, med studenter. Vi är av studenter, för studenter och med studenter. Vi erbjuder olika typer av studentbostäder, allt från korridorsrum och ettor till familjelägenheter, i hela Stockholm. Våra områden ligger alltid nära kollektivtrafik eller campusområdena. Vi är mitt i en spännande fas där vi utvecklar, nyproducerar och förvaltar framtidens studentbostäder. För vi vill ge bostäder åt ännu fler studenter i Stockholm. Läs gärna mer om oss på sssb.se.