Vi söker en förvaltningsassistent till vårt förvaltningsområde Norr!

Vi söker en förvaltningsassistent till vårt förvaltningsområde Norr!

Gillar du problemlösning och har ett sinne för detaljer, ordning och struktur. Är du dessutom en person som brinner för att ge bra service, noggrann och van att ta egna initiativ är detta rollen för dig.

Om tjänsten
Att arbeta som förvaltningsassistent på våra förvaltningsområden innebär att du har en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Ditt fokus är att ge administrativt stöd med både administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter i den löpande förvaltningen. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och bidrar aktivt i arbetet med att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer. Du har ett genuint intresse för att skapa och utveckla goda kundrelationer, är lyhörd och alert med service och support till både kollegor, bostads- och lokalhyresgäster.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
 • Vara stöd till Förvaltare med utredningar, planering och genomförande av mindre projekt samt övrigt underlag inför budget och prognoser m.m.
 • Handläggning, uppföljning och kundfakturering avseende avtal med samarbets- partners samt hjälpa till vid förberedelser inför upphandlingar.
 • System- och uppdateringsansvarig för förvaltningens verksamhetssystem såsom objektinformation, kunduppgifter, underhåll i fastighetsdatabasen m.m.
 • Utredningsarbete och ärendehandläggning samt uppföljning av t ex andrahands- uthyrning och störningar.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är lösningsorienterad person med ett gediget intresse av att samverka, skapa goda kundrelationer. Det är viktigt att du är kommunikativ och lyhörd. Du arbetar affärsmässigt och vet hur man ger bra kundservice, är engagerad med stark drivkraft.

Du är en god organisatör som arbetar självständigt och har förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete samt nå resultat. Eftersom vi har många utländska studenter som bor hos oss så bör du också känna dig bekväm i att använda det engelska språket vid behov.
Vi befinner oss i en intensiv utvecklingsfas inom företaget och det finns det stora möjligheter att kunna vara med och bidra till förändringar och en positiv utveckling.

Din profil
 • Utbildning på minst gymnasienivå. Har du utbildning kopplat till administration är det meriterande.
 • Flera års erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom fastighetsbranschen.
 • Erfarenhet av att arbeta i fastighetssystem. Har du kunskaper i FAST 2 är det meriterande.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl i tal och skrift.
 • Mycket goda datorkunskaper samt i Ms Office (Word, Excel och Powerpoint)
Vi erbjuder
Stockholms studentbostäder erbjuder dig ett arbete i en platt och prestigelös organisation med engagerade medarbetare. Hos oss ges du möjlighet att växa i din roll. Vår värdegrund SAFE; Samarbete-Ansvar-Framåtanda-Engagemang genomsyrar vårt dagliga arbete i hela verksamheten. Vi ser värdet i att satsa på våra medarbetare och erbjuder såväl friskvårdsbidrag som fördelaktiga arbetstider.

Placering
Vårt områdeskontor på Lappkärrsberget vid Universitetet, Professorsslingan 13.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande, så sök tjänsten redan idag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
 • Förvaltare Bosse Lundqvist, 073-942 10 70, bo.lundqvist@sssb.se
 • HR-ansvarig Monica Ekman, 073-942 10 52, monica.ekman@sssb.se
Din ansökan skickar du senast 30:e september till hr@sssb.se.
Mer info
Kontaktperson Bosse Lundqvist
Telefon 073-942 10 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Assistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sssb.se
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För snart 60 år sedan bildades vi, av studenter. Sedan dess har vi byggt och förvaltar över 8 000 bostäder, för studenter. Studenter har olika behov och därför utvecklar vi våra bostäder, med studenter. Vi är av studenter, för studenter och med studenter. Vi erbjuder olika typer av studentbostäder, allt från korridorsrum och ettor till familjelägenheter, i hela Stockholm. Våra områden ligger alltid nära kollektivtrafik eller campusområdena. Vi är mitt i en spännande fas där vi utvecklar, nyproducerar och förvaltar framtidens studentbostäder. För vi vill ge bostäder åt ännu fler studenter i Stockholm. Läs gärna mer om oss på sssb.se.