Säljare Stockholm

Säljare Stockholm

Är du vår nästa Säljare i Stockholm?

Stena Stål, en av Sveriges mest expansiva strålgrossister är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av produkter som balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium och specialstål. Vi arbetar tillsammans med våra kunder på att vidareutveckla erbjudanden som tillför kundnytta och affärsvärde. Med våra lokala kontor på femton platser i landet och vår logistikapparat täcker vi hela Sverige. Vi satsar på är att vara marknadsledande inom digitala och webbaserade lösningar. Stena Stål ingår i familjeägda Stena
Metallkoncernen med säte i Göteborg.


Vi utökar nu med en kundfokuserad och strukturerad Säljare till vår filial i Stockholm. Hos oss får du en viktig roll där du tillsammans med dina kollegor bidrar direkt till företagets utveckling och resultat. Varje dag satsar vi på att göra våra kunder på distriktet ännu nöjdare!

Din Roll
Dina främsta arbetsuppgifter blir att driva försäljningsarbetet på distriktet tillsammans med Kundansvarig och Filialchef genom att aktivt bearbeta både nya och etablerade kunder inom samtliga Stena Ståls produktområden. Bearbetningen sker i första hand på telefon, men även vid sambesök och kundevent. Uppdraget inkluderar att driva, följa upp och utveckla Stena Ståls affär.

I rollen som Säljare kommer du i samråd med kundansvarig ansvara för att:

· offerera och ge anbud
· administrera och uppdatera kundavtal
· sköta orderregistrering och leveransuppföljning
· administrera reklamationsärenden

Teamet

Som Säljare kommer du vara stationerad på vår största anläggning i Järfälla. Du kommer ingå i ett sammansvetsat säljteam med erfarna och drivna säljare. Tillsammans kommer ni jobba för att bidra till vår affär och att ha branschens nöjdaste kunder.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av kundrelaterat arbete, gärna inom försäljning. Du har en utbildning på gymnasienivå och besitter en god kommunikationsförmåga, skriftlig såväl som muntlig, både på svenska och engelska. Goda kunskaper i
Officepaketet är en merit.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom handel och/eller distribution. Det är också ett plus om du har kunskaper i Microsoft Dynamics AX.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, driven och initiativrik. Du tycker om att skapa resultat tillsammans med kollegor och trivs i en arbetsmiljö där tempot är högt. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, för dig är det naturligt att bygga relationer som främjar samarbetet med såväl kunder som kollegor.

Ansökan
Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2022-05-31. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Mirjam Johansson Grant, Filialchef Stockholm, på mirjam.johansson.grant@stenastal.se eller 010 445 37 06. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.stenastal.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0200262611
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (14 dagar kvar)