Chaufför - Stockholm

Chaufför - Stockholm

Vill du träffa våra kunder och hantera deras sekretessmaterial och samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som Chaufför på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en engagerad och kundfokuserad medarbetare, är det du? Bli vår nya kollega!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som chaufför kommer du att dagligen träffa våra kunder och samla in deras sekretessmaterial. I din tjänst kör du i huvudsak skåpbil på dagsturer i Stockholm med omnejd som utgår från Rosersberg. Längre körningar med övernattningar kan eventuellt förekomma. Teamet består av Transportchef, två transportledare och 6 chaufförskollegor. På grund av tjänstens karaktär inom sekretesshantering får du inte förekomma i polisens belastningsregister eller ha skulder hos Kronofogden. Säkerhetsprövning genomförs vid anställning.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:
 • Följa körlistor och använda färdskrivaren enligt gällande regler
 • Inhämta material från våra kunder och transportera detta till våra anläggningar
 • Rapportera avvikelser avseende rutter
 • Utföra skötsel och underhåll av fordon enligt gällande rutiner
 • Medverka i det aktiva förbättringsarbetet gällande kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet
 • Arbeta enligt de mål som är överenskomna med närmsta chef
 • Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
 • Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda
Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:
 • C-körkort
 • YKB (meriterande)
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Ej förekomma i polisens belastningsregister eller ha skulder hos Kronofogden
 • E-kort (meriterande)
 • Lokalkännedom av Stockholm med omnejd (meriterande)
Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-06-27. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Christian Solvander på tfn 010-445 1781.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar - när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.