Fastighetsvärd till Stena Fastigheter i Fisksätra

Fastighetsvärd till Stena Fastigheter i Fisksätra

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du praktiskt lagd och vill ha ett mångsidigt arbete med stort fokus på kundservice och varierande arbetsmoment där den ena dagen inte är lik den andra? Då kan tjänsten som fastighetsvärd hos Stena Fastigheter i Fisksätra vara rätt tjänst för dig!

Här får du möjlighet att vara med på en spännande resa där Stena Fastigheter bland annat rustar upp befintliga hus men även ligger i startskottet för ny bebyggelse. I mitten av området ligger Fisksätra Centrum som även det ska genomgå en stor renovering. Läs mer om allt som händer på hemsidan, Fisksätra Stena Fastigheter

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Stena Fastigheters räkning en fastighetsvärd med start omgående.
Tjänsten innebär att du ansvarar för fastigheter på en förbestämd gata vilket innebär bland annat:
  • Ta emot serviceanmälningar för att sedan felsöka, åtgärda och utföra enklare reparationer i lägenheterna.
  • Rondera trapphus, innergård samt teknikutrymmen i fastigheten.
  • Hålla ordning och reda samt komma med utvecklingsmöjligheter för gatan.
  • Administrera besiktningar, serviceanmälningar, ronderingar mm i olika datasystem.
Varje morgon utgår man från områdeskontoret i Fisksätra för att sedan bege sig ut till sin gata, inom området tar man sig runt med golfbil. Du jobbar heltid med arbetstider mån kl 07-19, tis-tors kl 07-16 samt fre kl 07-12.

Personprofil

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har ett stort intresse för fastigheter. Vidare är du initiativrik, har ett bra ordningssinne och tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Med andra ord är du som ansöker en självgående fixare som känner en tillfredsställelse av att ha ordning och reda omkring dig samt brinner för att bygga relationer och kundmöten.

Vidare ser vi att du har B-körkort. Det är även meriterande om du kan tala flera språk utöver svenska och engelska, samt har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom fastighetsbranschen.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Fisksätra

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ under de första 6 månaderna med vidare anställning direkt hos Stena Fastigheter. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Fastighetsvärd, skötare, fastighet, rondera, Stockholm, service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. De hyr ut lägenheter och lokaler, de utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. De skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler - och de bygger både hyresrätter och bostadsrätter. För Stena Fastigheter är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Därför arbetar de med långsiktiga insatser i samarbete med bland andra skolor, ideella organisationer och myndigheter. De stärker de städer de finns i.