Fastighetsvärd till Stena Fastigheter i Fisksätra

Fastighetsvärd till Stena Fastigheter i Fisksätra

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och är redo för nästa utmaning i din karriär? Ta chansen och utvecklas hos Sveriges största privatägda fastighetsbolag! Vi på Stena Fastigheter växer och har påbörjat en spännande resa med utveckling och förbättring av vårt arbetssätt.
Nu söker vi en fastighetsvärd som kommer bli Stena Fastigheters ansikte utåt och tillhöra vårt härliga team i område Fisksätra.

Din nya roll

I rollen som fastighetsvärd kommer du främst vara ute i fastigheterna och därav ha mycket kontakt med hyresgästerna. Du kommer att ansvara för cirka 250–300 lägenheter och ingå en arbetsgrupp med förvaltare, uthyrare och fastighetsvärdar. Arbetet är omväxlande med frihet under ansvar och du planerar dina dagar självständigt. Nedan finner du vanligt förekommande arbetsuppgifter för rollen:

· Handläggning av felanmälningar.

· Sedvanlig fastighetsskötsel och reparationer.

· Ansvara för avflyttningsbesiktningar och göra besiktningar.

· Planera och delta i genomförandet av underhåll.

· Sköta energiuppföljning samt fakturahantering.

· Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter.

Är du den vi söker?

Som fastighetsvärd har du flera kontaktytor och ingår i ett team, därför söker vi dig som är en god lagspelare och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen är du van vid kundkontakt och har en god kommunikativ förmåga. Eftersom att arbetstempot är högt och du hanterar flera ärenden parallellt, ser vi att du är anpassningsbar och har en positiv inställning till problemlösning. Utöver det uppskattas innovativa idéer och lösningar som bidrar till ett förbättrat arbetssätt, med mål att överträffa hyresgästernas förväntningar. Du som söker behöver uppfylla nedanstående skallkrav:

· Några års erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsskötsel, gärna kunskap om drift och VVS.

· Gymnasial utbildning, meriterande om du har en vidareutbildning inom fastighetsskötsel.

· B-körkort.

· God datorvana.

· Är obehindrad i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Ansökan

Vill du bli vår nya kollega? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 23:e september 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Vi går löpande igenom alla ansökningar. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare, Viktoria Shakalina på tel. 0730 73 53 71.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetsskötsel, lokalvård, service, fastigheter
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 0730735371
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval. Läs mer på www.stenafastigheter.se