Verksamhetsutvecklare till Stena Bygg

Verksamhetsutvecklare till Stena Bygg

Stena Bygg är inne i en expansiv fas och söker därför en engagerad och driven verksamhetsutvecklare.Tycker du om att driva projekt och ha breda kontaktytor? Sök då tjänsten som verksamhetsutvecklare hos Stena Bygg!

Arbetsuppgifter
Rollen innebär att vara ett stöd till VD och projektverksamheten i utvecklingsfrågor. Du leder, driver och implementerar diverse utvecklingsprojekt inom ramen för tjänsten med fokus mot verksamhets- och byggsystem. Som verksamhetsutvecklare hos Stena Bygg ingår ansvar för bland annat hållbarhet, arbetsmiljö och bygg- och verksamhetssystem. Projekten är ofta tvärfunktionella och du driver dem från start till mål.

Du välkomnas till vårt kontor i Stockholm eller Göteborg och rapporterar till VD för Stena Bygg.

Din profil
Vi söker dig med relevant universitetsutbildning och med ungefär 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Du är lyhörd, driven och har ett prestigelöst samt flexibelt förhållningssätt. Vi ser att du har ett strategiskt perspektiv men också att du tycker om att arbeta operativt och kan hålla många bollar i luften samtidigt samt har en god förståelse för hur förändringar påverkar medarbetare och verksamheten. Du motiveras av att arbeta inom och dela Stenas värderingar och bidrar därmed till utvecklingen av en stark företagskultur.

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 24 juni 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 - 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739 - 23 07 86
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenafastigheter.se/Sidor/default.aspx
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval. Läs mer på www.stenafastigheter.se