Montör till Steelwrist

Montör till Steelwrist

Ingress

Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotorer och snabbfästen i världen. Steelwrist mål är att vara "Bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet". Steelwrist har precis flyttat in i nya lokaler i Rosersberg. Steelwrist behöver nu stärka organisationen flera drivna montörer.

Dina arbetsuppgifter

Som montör arbetar du självständigt med att montera samman tiltrotorers och snabbfästen i olika storlekar. Det finns tre montagelinjer; Förmontage, snabbtest och slutmontage, som konsult kommer du tillhöra en av de tre montagelinjerna. Du kommer ingå i ett team där gemenskap, laganda och framåtanda är A och O.
I det dagliga arbetet sker montage av Steelwrists produkter. Varje montör arbetar utifrån sin egna station där tillverkningen av produkten sker. I arbetet ingår montage, plock ifrån en plocklista på lagret samt kan truckkörning förekomma . Arbetet är varierande och kräver ett stort eget ansvar. Som montör monterar du hela produkten själv och du som söker ska vilja arbeta i högt tempo. Samtidigt som du ser vikten av både noggrannhet och effektivitet.

Din profil

Vi ser att du som söker har ett gediget intresse för maskiner och montörbranschen i sin helhet. Intresset kan vara i att du ser förbättringsmöjligheter med montördelar och produktionen. Konsultuppdraget sker i Rosersberg, därmed ser vi att du som söker tjänsten bor norr om Stockholm. Arbetstiderna är förlagda kl 07-16, måndag - fredag. Steelwrist är i en expansionsfas, därför ser vi att du som söker gillar förändringar, omställningar och förbättringsarbeten.

Kraven för uppdraget är att du som söker har mycket bra verktygsvana, ett intresse för maskiner och branschen samt att du gillar att meka.
Det är meriterande om du som söker har mekat tidigare samt arbetar inom montörbranschen eller industri och produktion. Du har ett biintresse samt arbetat i affärssystemet Monitor.
Kompetenserna för att trivas på konsultuppdraget är att du är förändringsbenägen, du arbetar för att ständigt leverera kvalité, effektivitet och du har verktygsvana.
Uppdraget på Steelwrist innebär att du är konsult via Otiga Stockholm. Konsultuppdraget är på heltid med en visstidsanställningi 6 månader .
Mer info
Kontaktperson Othilia Roos Englund
Telefon 0733512787
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro, för kunder och konsulter. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Samtidigt som skapar uppdrag för våra kandidater! Vi har tjänster som täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän inom hr, ekonomi och chefsrekryteringar.
Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos oss på Otiga är det människorna som gör skillnad, för mer info gå in på Otiga.se.