Lagerarbetare med maskinintresse till Steelwrist

Lagerarbetare med maskinintresse till Steelwrist

Ingress

Nu söker vi dig med ett stort intresse för maskiner och montörbranschen i sin helhet som gillar ett högt tempo till vår kund Steelwrist. Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotorer och snabbfästen i världen. Steelwrist mål är att vara "Bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet". Steelwrist har precis flyttat in i nya lokaler i Rosersberg och behöver nu stärka organisationen med drivna lagermedarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på Steelwrist lager. Arbetet innebär truckkörning, att packa utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans.
I det dagliga arbetet sker leverans av Steelwrists produkter och att leverera till den interna montagelinjen. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Arbetet är varierande och kräver ett stort eget ansvar. Som lagermedarbetare ska du vilja arbeta i högt tempo, du är en teamplayer samtidigt som du ser vikten av både noggrannhet och effektivitet.

Din profil

Vi ser att du som söker har ett gediget intresse för maskiner och montörbranschen i sin helhet. Intresset kan vara i att du ser förbättringsmöjligheter med montördelar, lager och produktion. Konsultuppdraget sker i Rosersberg, därmed ser vi att du som söker tjänsten bor norr om Stockholm. Steelwrist är i en expansionsfas, därför ser vi att du som söker gillar förändringar, omställningar och förbättringsarbeten.

Kraven för uppdraget är att du som söker har mycket bra verktygsvana, ett intresse för maskiner och branschen samt att du vill utvecklas inom lagerbranschen. Det är meriterande om du som söker har arbetat som lagermedarbetare tidigare samt arbetat inom montörbranschen eller industri och produktion. Du har ett bilintresse samt arbetat i affärssystemet Monitor. En annan merit är om du har arbetet med in- och utleverans. Kompetenserna för att trivas på konsultuppdraget är att du är förändringsbenägen, du arbetar för att ständigt leverera kvalité, effektivitet och du har verktygsvana.

Erbjudande

Uppdraget på Steelwrist innebär att du är konsult via Otiga Stockholm. Konsultuppdraget är på heltid med en visstidsanställning i 6 månader. Arbetstiderna är förlagda kl 07-16, måndag - fredag i Roserberg i Stockholm.

Om företaget
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro, för kunder och konsulter. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Samtidigt som skapar uppdrag för våra kandidater! Vi har tjänster som täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän inom hr, ekonomi och chefsrekryteringar.
Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Hos oss på Otiga är det människorna som gör skillnad, för mer info gå in på Otiga.se.