Mekaniker till Stavdal i Sätra

Mekaniker till Stavdal i Sätra

Vill du arbeta inom en nytänkande koncern med en av marknadens modernaste maskinparker? På Stavdal är ingenting omöjligt och ingen arbetsdag är den andra lik. Vi ger alltid personlig service och utmanar oss själva att hitta den perfekta lösningen till varje kund. Säkerhet, trivsel, trygga anställningsvillkor och möjlighet till utveckling är viktigt på Stavdal, liksom att arbeta för en hållbar framtid. Nu söker vi dig som mekaniker till vårt hyrcenter i Sätra. Har du det som krävs?

Att vara mekaniker på Stavdal

Skulle du säga att du drivs av att hitta lösningen på ett problem? Vad kul! Denna egenskap kan du ha stor nytta av om du arbetar som mekaniker hos oss på Stavdal. Här kommer du att arbeta med att felsöka, reparera och kvalitetstesta våra byggmaskiner. Med andra ord är det ditt jobb att hitta lösningen som gör maskinen som ny igen. Till största del kommer du att få sätta din problemlösar-kunskaper på prov i hyrcentrets verkstad, men det förekommer också arbete ute hos Stavdals kunder.

På hyrcentret är vi en liten arbetsgrupp och tillsammans har vi ett tätt samarbete med våra andra hyrcenter i Stockholm. Här hjälps alla åt och har roligt på jobbet! Tillsammans tar vi emot kunder, leverantörer och transportörer och ger dem ett personligt och professionellt bemötande där din insats är viktig.

Egenskaper vi värdesätter

Du strävar efter att ge god service till Stavdals kunder samt gynna ett gott samarbete mellan dem olika hyrcentrena i Stockholm. Vi ser att du antingen har:
  • gymnasieutbildning eller liknande med inriktning mot antingen maskin eller elektronik samt tidigare erfarenhet av verkstadsarbete
eller
  • en bakgrund inom mekanik och vill lära dig byggmaskiner och branschen.
Utöver detta ser vi även att du har B-körkort och behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift. Har du dessutom truckkort är detta meriterande.

Vad kan Stavdal erbjuda dig?

På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet. Vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget, på Stavdal anordnar vi löpande utbildningar för våra medarbetare. Hos oss har du friskvårdsbidrag och alla anställda är bonusberättigade där vi arbetar mot samma mål.

Människor. Maskiner. Möjligheter.

Framtiden börjar hos oss!

Välkommen in med din ansökan senast 31 mars 2019

Tveka inte - sök redan idag!
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Jimmy Olsson, telefon 08 409 211 44.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.