Behörig elektriker till Stavdal AB

Behörig elektriker till Stavdal AB

Ingress om kunden
Är du en serviceinriktad elektriker som vill arbeta inom en nytänkande koncern inom bygg, anläggning och entreprenad med en av marknadens modernaste maskinparker?
Palm & Partners söker nu en behörig elektriker till vår kund Stavdal AB som befinner sig i en tillväxtfas och behöver bli fler. Är du deras nya medarbetare?

Ingress om oss
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Stavdal är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdal ser det som en utmaning att ge personlig service och hitta den perfekta lösningen till varje kund. Säkerhet, trivsel och trygga anställningsvillkor kännetecknar Stavdal och även utvecklingsmöjligheterna hos dem som arbetsgivare. Nu växer Stavdal och söker därmed en elektriker som vill ansvara för att produkter och tjänster inom el levereras professionellt tillsammans med personlig service till deras kunder.

Arbetsbeskrivning
Som elektriker får du en varierande vardag med möjlighet att ta egna initiativ och ständigt lära dig nya saker. Du kommer att hantera allt från förberedelser och anpassning till etablering, montering och demontering av el-material hos kunder. I rollen ingår det också att hantera service, underhåll och reparation samt andra arbetsuppgifter som kan förekomma på avdelningen, hyrcentret och företaget i stort. I arbetet kommer du att möta många olika människor, kunder och kollegor där din insats är av vikt!

Du kommer att arbeta vid tillfälliga provosorier, där ingen dag är den andra lik! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Etablering/Montering av el-material hos kund enligt arbetsorder.
  • Service, kontroll och underhåll av uppställt el-material hos kund.
  • Demontering och retunering av el-montage hos kund.
  • Förberedelse och anpassning av el-matieral inför etablering.
  • Rapportera tid, material, service och skador till ansvarig projektledare.
Du kommer att utgå ifrån Stavdals lokaler vid Lunda. Arbetetsområdet är Storstockholm, men sträcker sig även från Uppsala till Södertälje.

Tjänsten som elektriker är ett utmanande och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett kompetent och väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos Stavdal har du möjlighet att bli ännu bättre på det du redan är bra på, samtidigt som du har roligt på arbetet!

Utbildning
Gymnasieutbildning inom el eller motsvarande.

Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker. Som person är du driven, har framåtanda och har ett tekniskt intresse. Ditt arbetssätt är strukturerat och förtroendeingivande. Eftersom tjänsten innebär samarbete med såväl kunder som kollegor är det viktigt att du är social och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, noggrann och inte minst ansvarstagande. Du skall vara en person som uppskattar och klarar av ett fysiskt krävande arbete utomhus oavsett väderlek. Skulle du även beskriva dig själv som en problemlösare med högt säkerhetstänk? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Meriterande: Liftkort, Arbete på väg, Fallskyddsutbildning, Säkra Lyft, Ställningsutbildning 2-8 meter.

Behärskar MS Officepaketet.
B-körkort är ett krav.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag!

Startdatum
Relativt omgående.
Mer info
Kontaktperson Paulina Hedin
Telefon 0733846157
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.