Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare

Vi behöver nu förstärka vår förvaltningsorganisation inom fastighetsområde Djurgården och söker därför en teknisk förvaltare.
Fastighetsområde Djurgården förvaltar några av Sveriges välkända museer bla Vasamuseet, Naturhistoriska riksmuseet, Sjöhistoriska museet, Etnografiska museet, Historiska museet, Thielska Galleriet och andra byggnader som Manillaskolan, Bergianska trädgården och Kv Krubban på Östermalm.

Din roll
I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för byggnadernas tekniska status, genomför underhålls- och investeringsprojekt. Du arbetar långsiktigt och affärsmässigt med arbetsuppgifter av varierande art och kommer även själv att leda projekt. I ditt ansvar ligger att inventera, samordna statusbesiktningar, budgetera, planera, upphandla enligt LOU, samordna, byggleda och följa upp fastigheterna.
Naturligtvis samarbetar du nära med fastighetsområdets andra tekniska förvaltare, fastighetsförvaltare, driftorganisation och övriga stödresurser. En viktig del är att vårda våra kundrelationer med hyresgäst, brukare, egen driftorganisation och övriga förvaltningen. Du gillar att jobba på en arbetsplats med högt tempo.

SFVs byggnader har stora kulturhistoriska värden, vilket kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras för framtiden. Modern funktionalitet, komfort och teknik är också viktiga delar. Vi arbetar ständigt med energieffektivisering, långsiktig hållbarhet och tekniska förbättringar.Som teknisk förvaltare deltar du i verksamhetsplanering och budgetarbete. Du följer upp verksamheten avseende t ex miljö, kvalitet, kulturarvsfrågor och nöjd kund. Du rapporterar till fastighetschefen.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning eller KY-utbildning, alternativt har du förvärvat liknande kunskaper genom praktisk erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av underhålls planering, upphandling, projektledning, byggnadsteknik, entreprenadjuridik, och ekonomi. Det är meriterande om du har inriktning mot tekniska installationer.
Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete i fantastiska miljöer där du får ett stort ansvar för fastigheter och hyresgäster. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, trygg och relationsskapande.

Mer information
SFV tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Upgraded People och eventuella frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Isabelle Flygelholm, rekryteringskonsult på telefonnummer 0708-59 35 12.

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling.

Sista ansökningsdag är 2019-09-01 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss!

Kontaktpersoner

Ellinor Magnusson

Fastighetschef

0104787057
Mer info
Kontaktperson Ellinor Magnusson
Telefon 0104787057
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sfv.se
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.