Drifttekniker Teatrarna Stockholm

Drifttekniker Teatrarna Stockholm

SFV Teatrarna Stockholm förvaltar byggnader i centrala Stockholm. Bland våra hyresgäster finns Nationalmuseum, Dramatiska Teatern, Kungliga Operan, Armémuseum och Kungliga Biblioteket.

Värdesätter du att arbeta med unika byggnader som har en historia? Går du igång på äldre byggnader med ny teknik? Då kan just du vara den drifttekniker vi söker.

Din roll

Du är, i nära samarbete med tekniska förvaltare, driftansvarig för ett antal byggnader. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll, mediauppföljning, driftoptimering, systematiskt brandskyddsarbete samt medverkan i projekt.

Utöver ovanstående ingår även att ansvara områdesövergripande för vissa arbetsuppgifter.

Din profil

Du har en utbildning inom drift eller motsvarande alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet. Du får gärna ha några års erfarenhet från rollen som drifttekniker i fastighetsbolag eller liknande, men det är inget krav. Du som är nyutexaminerad är också välkommen att söka. För att lyckas i rollen krävs att du har god datavana samt att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift.Då det kan ingå beredskapstjänstgöring i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap om mediauppföljning, driftoptimering samt systematiskt brandskyddsarbete.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss då du är vårt ansikte utåt. Lösningsorienterad och samarbetsorienterad är några egenskaper som stämmer in på dig som person. Det är viktigt att du har en ett strukturerat arbetssätt där du driver ditt arbete framåt på egen hand.

Att arbeta i kultur-historiska miljöer är något du värdesätter. Nöjda kunder är viktigt för oss och därför är det självklart för dig att arbeta kundorienterat och ha täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer.

Mer information

SFV tillämpar normalt 6 månaders provanställning

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Sista ansökningsdag är 2019-04-30 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sfv.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.