B2B-säljare inom e-handelslösningar

B2B-säljare inom e-handelslösningarOm tjänsten
På Starweb brinner vi för digital handel! Vi växer och söker nu en säljare som vill röra sig i framkanten av e-handel och försäljning på nätet. Vi erbjuder en spännande tjänst med stora möjligheter till personlig utveckling där vi hjälper våra kunder att maximera sin e-handel inom B2C, B2B samt internationellt. Våra handlare erbjuds en totallösning där vi utför samtliga tjänster in-house kring våra kunders design, varumärke och marknadsföring med synlighet på Google Ads samt organiska trafik.

Vi söker dig som har ett starkt driv och vill prestera på topp. Vi tror att din inställning, ditt engagemang och förståelse för kvalité kommer vara direkt avgörande till hur du kommer att lyckas i din roll. Relationen med kunderna är viktig, och ett kvalitativt sälj.

Du blir en viktig del i Starwebs fortsatta tillväxt. Tillsammans med vårt säljteam i Malmö och Gabriel Forsberg som kontorschef i Stockholm erbjuder vi marknaden nästa generations e-handel. Starwebs plattform utvecklas ständigt mot nya produkter och du kan vara delaktig i att ta fram nya kundupplevelser och nya målgrupper.

Vi erbjuder
På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär med skickliga kollegor. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen.

Huvudkontoret ligger i Malmö med ett säljkontor i Stockholm. Vi utökar båda kontoren just nu.

Starweb är en sammansvetsad och engagerad grupp med 25+ anställda. Vi sitter i trevliga lokaler och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Du har
  • Jobbat aktivt med B2B försäljning minst de 3 senaste åren
  • Vanan att använda moderna säljverktyg såsom Hubspot eller dylikt
  • God förståelse mellan teknik och affärsnytta
  • Ett intresse för den digital revolutionen som sker inom marknadsplatser, sociala medier, e-handel etc
  • Självklart att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, och har goda kunskaper i engelska
Om Starweb
Starweb e-handelsplattform är byggd för tillväxt. Våra handlare kan sälja online, internationellt, eller i fysisk butik.

I snart 20 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Vi jobbar med ren e-handel, kombinationen av fysisk butik och e-handel samt satsar stort på B2B e-handel.

Idag har vi över 600 nöjda kunder, allt från mindre företag till stora såsom Arla Foods, Orkla Foods, TUI Fly och Sveriges Radio!

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-09-27. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor kring tjänsten så går det bra att höra av dig till Gabriel Forsberg på gabriel.forsberg@starweb.se

Om du har frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Rekryteringskonsult Amanda Johansson på amanda.johansson@roirekrytering.se eller 0732 33 11 90

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)