Självgående fordonsmekaniker med god planeringsförmåga till Premo!

Självgående fordonsmekaniker med god planeringsförmåga till Premo!

Varje morgon delar Premos 1 100 tidningsbud ut 100 000-tals morgontidningar, magasin och paket i hela Storstockholm. I tid, säkert och med ett så litet klimatavtryck som möjligt. Distributörerna använder till sin hjälp gå-vagn, elcykel, mopedbil och företagsbil. Nu söker Premo en mekaniker för underhåll och reparationer av våra fordon.

Arbetsuppgifter

Hos Premo har vi ett mycket viktigt uppdrag, där vi säkerställer att såväl tidningar, magasin och paket når sina mottagare i tid på ett både säkert och hållbart sätt. Detta kräver i sin tur inte bara engagerade medarbetare utan också en välfungerande och ändamålsenlig fordonspark. Här spelar du som fordonsmekaniker en avgörande roll som hjälper oss att möjliggöra våra leveranser.

Som mekaniker hos oss kommer du in i en spännande fas där du får möjlighet att vara med och påverka alltifrån din egen roll till nya rutiner och logistikarbete kring fordonsparken. Du kommer att arbeta självständigt men i nära samarbete med vår fordonsansvarige. Tillsammans kommer ni att ansvara för att de fordon som används för distributionen av våra tidningar och paket är välfungerande, säkra och underhållna. Du får växa i en intressant bransch och i din roll ingår bland annat:
  • Logistikarbete (förflyttning av fordon runt om i Storstockholm samt packning och lastning).
  • Enklare reparation av fordon (främst elcyklar och mopedbilar men även elbilar och truckar).
  • Administration i form av att registrera och rapportera reparationer i vårt verksamhetssystem.
  • Kontakt med leverantörer, verkstäder, arbetsledare och enhetschefer.
Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjligt. Du utgår från terminalen i Akalla, men din arbetsplats kan variera i Storstockholm utgående från behov samt vilka typer av reparationer som behövs.

Din profil

För oss är det viktigt att hitta rätt person med rätt egenskaper, erfarenhet och känsla för yrket. Vi tror därför att du är tydlig, organiserad, flexibel och gillar att arbeta som spindeln i nätet. Du är noggrann och självständig och har förmåga att prioritera rätt. Vi ser att du har kunskap kring att göra enklare reparationer av fordon, såsom till exempel byte av däck på en cykel och kontroller av bromsar. För att trivas i denna tjänst bör du vara bekväm i att kravställa mot leverantörer och du är van vid att ta egna initiativ. Tjänsten kräver att du har ett svenskt körkort samt kan uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du truckkort, utbildning inom fordonsområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet ses detta som meriterande.

Övrigt

I denna roll får du en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär. Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin, 0700745918 och Malin Dunder 0767776762. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marcus Sölvin
Telefon 0700745918
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 jan 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se