Sales and Backoffice Support till Varta Automotive Sverige

Sales and Backoffice Support till Varta Automotive Sverige

Clarios, tidigare Johnson Controls Power Solutions, är världsledare inom batterier till fordonsindustrin och finns i var tredje bil globalt. Clarios marknadsför inom automotive varumärkena VARTA, Energizer och OPTIMA och är ledande leverantör inom OE (Original Equipment) till alla större bil- och lastbilstillverkare. Vi jobbar tillsammans med våra kunder för att uppfylla de ökande marknadskraven på smartare applikationer på global nivå. Våra 16 000 anställda utvecklar, tillverkar och distribuerar en portfölj med ständigt uppgraderade batterilösningar för praktiskt taget alla sorters fordon. Dessa lösningar erbjuder nästa generations hållbara prestanda samtidigt som de levererar tillförlitlighet, säkerhet och komfort i vardagen. Vi ger mervärde längs hela leverantörskedjan och strävar hela tiden efter att bidra till utvecklingen av såväl de samhällen vi bedriver verksamhet i som planeten vi alla delar. Läs mer om Clarios på www.clarios.com.

Clarios är ett dotterbolag till Brookfield Business Partners, vilka är börsnoterade på New York- och Toronto-börsen. Vi söker nu en ny medarbetare till den svenska huvudkontoret på St. Eriksgatan i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Detta är en bred roll där dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och beroende på säsong. Du kommer arbeta tätt med sälj- och marknadsavdelningen och du blir spindeln i nätet och länken mellan kund och huvudkontoret i Tyskland. Du kommer agera kundsupport gällande leveranser, priser, fakturor och diverse tekniska frågor. Du bistår marknadsavdelningen med översättningar och marknadsundersökningar. Du kommer logga ärenden i CRM-systemet, lägga in priser och annan kunddata, lägga upp leverantörer samt inköpsorder. Vidare kommer du implementera nya produkter och prislistor, jobba med forecasting och planera behovet av olika artiklar, ansvara för kampanjer och säljaktiviteter, räkna på budget analysera siffror samt följa upp. Du kommer vara med vid mässor, roadshows och kundevent. Resor förekommer i tjänsten, ca 1-2 övernattningar i månaden.

Kvalifikationer
  • Du har som lägst godkänd gymnasieutbildning, men med fördel eneftergymnasial utbildning.
  • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av administrativt arbete.
  • Du har teknisk förståelse och har med fördel erfarenhet ifrån automotive eller närliggande bransch.
  • Du har god kunskap inom MS Office och framförallt Excel. Meriterande är erfarenhet av SAP och Sales Force.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, meriterande är kunskap i tyska och/eller finska.
  • B-körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
Som person är du serviceminded, ansvarstagande och proaktiv. Du är van att jobba självständigt, van att planera din tid och prioritera dina arbetsuppgifter. Du kan lätt omprioritera och byta fokus när något viktigare dyker upp. Du är social och gillar att bygga relationer med både kollegor och kunder. Vidare är du en skicklig datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vi söker dig som trivs i en central roll och har inställningen att alltid se lösningar.

Ansökan och tillträde
Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid, måndag- fredag. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Starfinder och rekryterare Catrin Fjellström, 0700744018.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 maj 2020 (32 dagar kvar)