Däckmontör/däckskiftare till auktoriserad bilverkstad

Däckmontör/däckskiftare till auktoriserad bilverkstad

Vi söker nu dig som tidigare har jobbat med att skifta däck på bilar. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu ett flertal däckmontörer för säsongsarbete som startar i början av oktober och pågår i ungefär två månader. Du kommer jobba hos en auktoriserad och professionell bilverkstad med moderna lokaler och verktyg. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att hjälpa verkstadens kunder med däckbyte från sommardäck till vinterdäck. Det kommer även innebära att köra in och ut bilar ifrån verkstaden samt hämta och lämna däck på lagret. Du kommer att arbeta strax utanför Stockholm och arbetet är förlagt under dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har jobbat med hjulskifte/däckmontering sedan innan eller har ett privat intresse för bilar. Du har gärna läst fordonstekniska programmet på gymnasiet alternativt "hobbymekat". För att lyckas i rollen krävs att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt sätt gentemot kunder och kollegor.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är B-körkort och ha god fysik. Har du erfarenhet av montering (kränga av och på fälg) och balansering av däck är det mycket meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och tillträde
Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag- fredag. Helgarbete kan också förekomma. Detta är en tjänst på heltid, 8h/dag, med start i oktober. Uppdraget kommer att pågå ungefär två månader, och därefter vill vi gärna erbjuda dig vidare arbete inom lager, logistik eller verkstad i den mån det finns uppdrag. Du kommer jobba som uthyrd konsult och få en anställning hos Starfinder samt en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete. Intervjuer och urval sker under september månad.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin 0700-745 918. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan tas endast emot via annonsen, pga. GDPR.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.starfinder.se
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett rekryteringsföretag med kunniga och skickliga rekryteringskonsulter som tillsammans har över 35 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder. Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden.

Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.