Innesäljare till Stafjsö Valves!

Innesäljare till Stafjsö Valves!

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Stafsjö Valves. Rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om tjänsten eller Stafsjö Valves ställs till rekryterande konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som innesäljare har du en nära kontakt med återförsäljare och slutkunder via telefon och mail. Kunderna finns främst inom Europa men även i Asien och fokus i din roll är att ge bra service samt att hantera kunderna på ett professionellt sätt. Frågor som du kan komma att hantera kan handla om allt från leveranstider, priser men också tekniska spörsmål som rör produkten eller applikationen. I din roll ingår det även att registrera ordrar i system samt att skicka ut orderinformation till kunder. Då logistik och spedition sedan en tid tillbaka även tillhör säljavdelningen kan din roll också innefatta bokning av transporter, förberedelse för utleveranser, transportadministration och godsmärkning

Som innesäljare har du ett nära samarbete och en löpande dialog med flera interna parter, bland annat teknisk support, planering och inköp. På Stafsjö Valves jobbar de med korta ledtider och kunder förväntas få svar på frågor eller offertförfrågningar samma dag eller senast inom ett dygn. Till din hjälp har du dock kollegor och flera avdelningar som jobbar tätt tillsammans för ett garantera god service.

Din profil

Denna roll passar dig som är redo för en ny spännande utmaning på en säljavdelning i en internationell organisation. På avdelningen är de i dagsläget sju personer och du får därför mycket eget ansvar och dina insatser värderas högt. Vi tror att du har en bakgrund inom service och/eller försäljning samt tidigare erfarenhet av orderhantering eller administration. Branschkunskap om ventil och armatur eller motsvarande applikationserfarenhet, exempelvis inom VA-teknik eller papper & massaframställning är meriterande.

Som person tror vi att du är engagerad och kommunikativ. Du tar mycket ansvar och är drivande i ditt arbete. Då en hel del av kommunikationen sker på engelska är det viktigt att du känner dig bekväm och trygg med att använda språket i arbetsmässiga situationer, både i tal och skrift, helt obehindrat.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stafsjö Valves utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande avstängningsventiler inom flertalet industrier och branscher. Företaget grundades 1666 och jobbar globalt mot ett 40-tal länder med slutkunder inom bland annat papper & massaframställning och gruvindustri. Stafsjö Valves omsätter idag ca 200 MSEK med gedigna tillväxtambitioner. Vill du också vara med på Stafsjö Valves utvecklingsresa och bli en del av deras team? Sök då tjänsten som innesäljare redan idag. Vi använder oss av ett löpande urval.