Researcher/HR-assistent/Bemanningshandläggare

Om jobbet

Meriterande deltids- eller heltidsjobb för dig med inriktning och intresse för rekrytering och HR. Vi söker dig som vill bli en del av Staffings team och som trivs i en professionell, utmanande och fartfylld miljö.

Arbetsuppgifter
Som Researcher/HR-assistent vid är din huvudsakliga uppgift att avlasta Staffings rekryterare/konsultchef i det dagliga arbetet. Vad som är mest prioriterat kan skifta från vecka till vecka. Staffings uppdrag är oftast kvalificerade tillsättningar där både search och annonsering ingår. I arbetsuppgifterna ingår därför att söka, identifiera och kontakta presumtiva kandidater via våra egna samt externa rekryteringskanaler. Du kommer att granska ansökningar, göra CV- och kandidaturval, telefonintervjuer, referenstagning samt administration.Vi arbetar enligt kompetensbaserad rekryteringsmetodik.

I arbetet ingår även viss bemanningshandläggning samt proaktiv bearbetning av kunder och prospects.

Tjänsten kan vara på hel- eller deltid där omfattningen kan överenskommas och anpassas till den som t.ex fortfarande studerar. Resursbehovet är dock minst ett antal heldagar per vecka..

Formella krav
  • Pågående eller slutförd universitetsutbildning inom HR, Beteendevetenskap eller annat relevant område.
  • Erfarenhet från rekrytering/bemanning, kunskaper inom kompetensbaserad intervjuteknik samt telefonvana (meriterande)
  • Arbetslivserfarenhet inom service/försäljning (meriterande)
  • God svenska och engelska i tal och skrift.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för rekrytering. Du har i tidigare situationer visat prov på att du är initiativtagande, självgående och snabblärd. Du håller en hög servicenivå, trivs med ansvar, vågar tänka själv och är trygg i att fatta egna beslut.

Övrig information
Start: Omgående Plats: Stockholm. Ansökan och frågor om tjänsten kan ställas direkt till Staffings VD

Jon Söderblom på jon.soderblom@staffing.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Administration
HR & Personal
Underkategori
Assistent
Rekrytering
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 okt

Om företaget

Staffing är ett mindre men snabbväxande rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har kontor i trevliga lokaler i Stockholms citykärna. På kontoret är vi ett mindre team och ute hos våra kunder har vi fn ett 30-tal konsulter. I systerbolaget Staffing FM driver vi en framgångsrik konferensverksamhet mitt i city.

Staffing är det personliga rekryterings- och bemanningsföretaget och är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad och trivs i en inspirerande och entreprenörsinriktad miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. I vårt team har vi roligt med god gemenskap, trivsel och glädje vilket vi tror genererar bättre resultat!