Löser du ständigt trassel, älskar att jobba med människor och har obegränsat med energi? Då är du...

Löser du ständigt trassel, älskar att jobba med människor och har obegränsat med energi? Då är du...

Dina arbetsuppgifter

En Projektledare på Stadsnätsbolaget arbetar med att se till att nya kunder får sin fiberuppkoppling på bästa sätt. Detta innebär givetvis att försäkra kvalitativ och snabb leverans med hög kundnöjdhet. Ibland är det en enkel manöver med få inblandade, men allt som oftast är det något som behöver lösas, kontrolleras, bokas eller rättas till. Detta löser man genom god kontakt med inblandade parter som kommuner, landsting, byggledare, tekniker, markägare m.fl. Detta ställer krav på hög kommunikativ kunskap, ordning och drivkraft - kort och gott egenskaper för en bra projektledare.

Stadsnätsbolaget sitter i fina lokaler i Frösunda norr om Stockholm. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Stadsnätsbolaget.

Din profil

Vi söker dig som är fylld till bredden av energi. Du har mycket drivkraft och är duktig på att själv ansvara för en process från start till mål samt att hitta vägar framåt. Då du i denna roll måste få med dig många andra för att dina projekt ska komma framåt och alla behöver veta vad de ska göra och när, behöver du mycket god kommunikativ förmåga. Du kan ha tidigare erfarenhet från vilken bransch som helst då vi främst är ute efter en person med rätt driv. Du kanske har erfarenhet från bygg, anläggning, restaurang, konferens, turism, event m.fl.

Då du ständigt behöver vara i kontakt med både interna och externa parter, kommunicerar du givetvis obehindrat i svenska och i engelska, både i tal och skrift.

Är det dig vi söker? Ansök idag då urvalet sker löpande. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadsnätsbolaget tillhör koncernen Nätbolaget Holding Sverige AB. Tillsammans med samarbetspartners ombesörjer vi allt från planering till driftsättning och underhåll av fibernät. Idag har vi försett cirka 70 000 fastigheter i 19 olika kommuner med fiber. Stadsnätsbolaget lanserade år 2016 ett nytt koncept som heter Digital Stad. Koncernen har sedan år 2009 varit pionjärer inom förläggning av fiber till villamarknaden. Vi levererar ett öppet och neutralt nät med lika villkor för både leverantörer och för slutkund.