Förtroendeingivande säljare och rådgivare till Stadsnätsbolaget

Förtroendeingivande säljare och rådgivare till Stadsnätsbolaget

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare till Stadsnätsbolaget kommer du att arbeta i ett säljteam på fältet, med att erbjuda villaägare fiber. Du kommer arbeta måndag till fredag i Stockholm med omnejd och dina arbetstider kommer vara kl. 12.00-21.00

Vi erbjuder hög fast grundlön + provision. Tjänsten är en del i en bemanningslösning. Du blir inledningsvis anställd av 2Complete och arbetar som konsult för Stadsnätsbolagets räkning. Stadsnätsbolaget sitter i moderna, ljusa och fräscha lokaler i Solna.

Din profil

Vi söker dig som älskar försäljning, vill arbeta på fältet och drivs av möjligheten till en raketstart på en karriär inom försäljning. Du har tidigare erfarenhet från försäljning, hur mycket eller i vilken form är inte avgörande, men försäljning är, eller ska bli, din hemmaplan. Har du arbetat med "utesälj" tidigare är det meriterande men inte ett krav. Då installation av villafiber ofta påverkar fastigheten i någon form är det meriterande med kunskap eller intresse kring hus, tomt och trädgård.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek 070-942 59 95.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadsnätsbolaget tillhör koncernen Nätbolaget Holding Sverige AB. Tillsammans med samarbetspartners ombesörjer vi allt från planering till driftsättning och underhåll av fibernät. Idag har vi försett cirka 100 000 fastigheter i 19 olika kommuner med fiber.