Student? Vi söker klädesmodeller till Stadium

Student? Vi söker klädesmodeller till Stadium

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till Stadium. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som klädesmodell kommer du att visa upp kläder och skor för fotografering till Stadiums hemsida. Tidigare modellerfarenhet krävs inte då ansikte inte kommer vara med på bild utan endast de plagg som ska visas. Med andra ord är det fokus på produkterna. Du kommer jobba tillsammans med fotografer och produktkoordinatorer i Stadiums fotostudio i deras centrallager. Arbetstempot är ganska högt och arbetstiderna kan variera. Du ska kunna arbeta minst tre timmar/vecka. Arbetar du en heldag är arbetstiderna 09:00-15:00.

Din profil

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är flexibel nog att hoppa på ett roligt extra jobb! I linje med Stadium som sportkedja ser vi det meriterande om du är aktiv med ett intresse för träning. Vi söker två män och två kvinnor som ser på detta uppdrag långsiktigt.

Krav för tjänsten är att du mäter från cirka 175cm lång och uppåt, har en standardiserad storlek och uppfyller vissa mått som krävs för att passa i testkläderna. Mer information om mer exakta storlekar ges vid intervjutillfälle. Skicka gärna med bild i din ansökan.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har Stadium nu ett nytt behov av ett par klädmodeller som kan arbeta minst 3 timmar/vecka.