Stadium - Head of Team Sales

Stadium - Head of Team Sales

Stadium Team Sales arbetar med Sveriges och Finlands föreningsliv. Stadium Team Sales mål är att hjälpa föreningarna att skapa en tydlig profil för både match och träning, samt säkerställa att föreningen har allt som behövs för att genomföra matcher och träningar på ett bra sätt. Team Sales-organisationen består av ca 50 säljare, 3 regionchefer och 3 administrativa funktioner. Vi söker nu en Head of Team Sales med placering i Solna eller Norrköping.


Tjänsten!

Som Head of Team Sales är din huvuduppgift att utveckla och rusta Stadiums Teams Sales-organisation i Sverige och Finland för att möta framtidens utmaningar. Du ska möjliggöra utveckling för teamen och organisationen samt säkerställa att vi når uppsatta mål. Rollen är tvärfunktionell gentemot andra enheter inom företaget såsom inköpsteam och vårt tryckeri. Det är meriterande att ha arbetat inom en större säljorganisation med ett liknande ansvar. Du rapporterar till COO och ingår i ledningsgruppen för Operations. Resor i Norden förekommer.


Din profil

Vi tror att du är en genuin lagspelare som får saker att hända. Du har förmågan att utifrån givna förutsättningar och din analys av nuläge, staka ut vägen framåt och aktivera människor och funktioner på vägen. Du är tydlig och förstår vikten av att ha en kontinuerlig kommunikation och av att vara synlig i organisationen. Du har flera års erfarenhet av att leda ledare och att driva förändringsarbete. Som person är du med och bidrar du till en positiv vinnarkultur i bolaget där laget alltid går före jaget.
Självklart står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.


Varaktighet/arbetstid

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Placering: Solna eller Norrköping
Bil: Tjänstebil ingår

Kontakt och ansökan

Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon 070-5591192 eller Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se.

Välkommen med din ansökan genom att använda formuläret nedan.

Come join the movement!


Intervjudatum
8-10 juni: Infinity intervjuer
14 juni: Stadium intervjuer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement.