Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta i en grupp som utför alla arbeten med stolthet, uppskattar att få utföra olika arbetsuppgifter, ser problemlösningar och tar eget ansvar. Vi ser även att du är flexibel, samt har ett kreativt tänkande. Du är lojal mot dina medarbetare och företaget.

Varje dag möter vi nya utmaningar och de ser vi fram emot. Det är det som utvecklar företaget och alla medarbetare.

För att lyckas behövs en stark vilja, en flexibilitet, samt en lojalitet. Det krävs även en förmåga att vara kreativ och hantera en mängd olika utmaningar.

Meriterande kompetenser:
  • Bergteknisk utbildning
  • Utbildning inom sprutbetong
  • Utbildning inom cementinjektering
B-Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av bergarbeten med sprutbetong samt injektering.

Hos Stabilt Berg & Betong är personalen den viktigaste faktorn till framgång, därför lägger vi fokus på trivsel och gemenskap. Vi prioriterar utbildningar och försöker uppdatera oss med den nya tekniken.
Vår maskinpark är modern och nya investeringar sker kontinuerligt.

Om företaget

Stabilt Berg & Betong AB är experter på berg- och betongsprutningsarbeten. Vi erbjuder tjänster inom bergförstärkning, bergförankring, betongsprutning, bergspräckning, injektering samt mindre betongreparationer.

Vår styrka är kompetenta och engagerade medarbetare med lång erfarenhet inom våra arbetsområden. Vi vet vad som krävs för att arbeta säkert, miljömedvetet, upprätthålla kvalité, samt hålla tidplanen. Det är det vi menar med Stabilt.

Vår ambition är att tillgodose ett väl utfört arbete med lång hållbarhet, samt att bygga långsiktiga relationer där vår beställare kan känna tillit och engagemang.

Vi jobbar mot företag, kommuner samt privatpersoner.

Kontaktperson: Mattias Jonasson

Tel: 070-227 17 09

E-post: mattias@stabiltberg.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mattias Jonasson, 070-227 17 09

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget