Sports Car Center söker en engagerad bilförsäljare till vår anläggning i Stockholm

SCC söker en driven bilförsäljare med ett brinnande motorintresse. Har du ett genuint intresse för bilar och kan sätta dig in i kundens situation för att hitta bästa lösningen?

Vi söker nu en social, motorintresserad och driven person där bakgrund från bilbranschen är ett stort plus.

Du har gott sinne för affärer och ekonomi då du kommer sköta hela försäljningsprocessen på egen hand från början till slut.
Du har lätt att knyta kontakter och skapa goda relationer då verksamheten bygger på god kundnöjdhet och lojala kunder.
Vi jobbar även mycket proaktivt, för oss är det en självklarhet. Uppsökande sälj är en del av dina arbetsuppgifter.
Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med säljare, försäljningschef samt inköpare.

Krav: Innehar B-körkort, gymnasiekompetens, goda datakunskaper. Uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Yrkeserfarenhet från bilförsäljning är meriterande men inte ett krav.

Lönen är fast + provision.

Vi erbjuder dig ett ungt, sammansvetsat team som strävar mot samma mål. Du har goda möjligheter att utvecklas i ett expansivt företag med högt uppsatta mål. Vi utbildar intern kontinuerligt samt coachar i det dagliga arbetet. Du får möjligheten att jobba med de kanske roligaste bilarna på marknaden.

SCC öppnade sin första showroom i Sverige 2016 och i somras öppnade vi en till i Smista, Stockholm. Vi ligger i en expansiv fas då vi kommer att utöka befintliga samt starta nya showrooms.

Skicka din ansökan till: jobb@scc.se
Mer info
Email Mejla Sports Car Center Branch Sweden AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Key Account Manager, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.scc.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sports Car Center, SCC grundades 1984 i Helsingfors, Finland. Företaget ingår i Catamount -koncernen som omsätter 2 miljarder SEK per år med sina ca 160st anställda. Koncernen säljer 4000 nya bilar per år samt 10000 begagnade bilar. Vår serviceverksamhet tar hand om ca 30 000 fordon per år i koncernens anläggningar.

Vi representerar följande varumärken utanför den Svenska marknaden:
  • Skoda
  • Nissan
  • Volvo
  • Renault
  • Toyota
  • Jaguar
  • Land Rover
  • Fiat
  • Jeep
  • Alfa Romeo
SCC har en gedigen historik inom bilbranschen. Redan 1984 blev SCC finsk generalagent för Porsche. Detta samarbete pågick fram till 1992 då Porsche fortsatte driva varumärket i egen regi.
År 1998 ingick SCC ett samarbete med Ferrari & Maserati som generalagent på den finska och ryska marknaden. Med dessa år som generalagent för några av världens största premiummärken har SCC stor erfarenhet att jobba med exklusiva bilar och bemöta kundernas höga krav.