Account manager inom digital marknadsföring!

Account manager inom digital marknadsföring!

Då ska du söka jobbet som mediasäljare med en uns av projektledare hos oss! Vad menas med ett "uns av projektledare"? Jo, i rollen som säljare hos oss är du något mycket mer än mediasäljare. Du är den som på ett kreativt och lönsamt sätt hittar vägar för våra kunder att nå ut till våra över 50 000 besökare per vecka på www.sporthalsa.se. Och det är en siffra som växer stadigt. Föhoppningsvis är du en drivande faktor till att den ska nå 100 000 under 2020.

Hos oss hittar du ett par av de främsta förbilderna inom träning och hälsa. Vi tror att människor vill må bra (inte bara se bra ut på en gymselfie) i grunden och vi vill vara med och inspirera på den resan.

Så vad vill vi att du ska göra i rollen som mediasäljare?
Fylla våra digitala kanaler med fantastiska produkter och tjänster. Koppla ihop våra härliga bloggare med företag inom träning och hälsa. Skapa kreativa lösningar och se möjligheter. Och här kommer även projektledarrollen in. Du är den som håller alla bollar i luften dvs du lägger upp planen tillsammans med kunden, ser till att den genomförs och följer upp med kunden.

Hur?
Bearbeta befintliga kunder för nya affärer, uppsöka nya genom möten, mejl och telefonen. Skapa och bygga relationer.

Vad får du?
En bra grundlön, ett bonussystem som ger dig enorma möjligheter att påverka din lön. Men du får även vara med att skapa lite historia hos oss. Du får en chans att bygga relationer inom träning och hälsa. Ständig utveckling inom sälj och marknadsföring i form av interna utbildningar och vi gillar även att du själv tar initiativ till att vidareutbilda dig.

Sen blir du en del i ett härligt gäng där vi har högt i tak och gillar olika persnoligheter. Plus att du få träna med oss på lunchen om du vill. Dock helt frivilligt.

Vem är du?
Förmodligen har du jobbat med sälj tidigare. Du är kreativ, noggrann och ger inte upp. Gillar att jobba både själv och i team. Du rör dig fritt inom SoMe och sen är det såklart en fördel om du själv har ett intresse inom marknadsföring, träning och hälsa.
Mer info
Kontaktperson Oskar Lindholm
Telefon 0733-509005
Email Mejla Oskar Lindholm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sporthalsa.se
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sporthälsa är idag en av Sveriges största större sajter inom träning, kost och skönhet med över 50 000 unika besökare i veckan. Vi inspirerar kring hälsa och vill vara en förebild med hela hälsan i fokus. Så vi hoppas hjälpa våra läsare att må bra, inte bara se bra ut i på en gymselfie.