Inköpare till Sportamore

Inköpare till Sportamore

Vill du vara med och skapa en shopping-upplevelse av sportprylar som ingen annan handlare kan konkurrera med? Är du en säker förhandlare som älskar att göra affärer och som får våra leverantörer att älska göra affärer med oss? Är du en erfaren inköpare som är redo för en utmaning? Fortsätt läs!


Arbetsuppgifter och ansvar

Som inköpare kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att maximera Sportamores utfall mot uppsatta försäljnings-, lönsamhets- och omsättningsmål genom att köpa in varor enligt Sportamores inköpsmodell. Du driver dina egna områden med fingertoppskänsla, genomför förhandlingar med nya leverantörer samtidigt som du säljer en gammal lagerpost för att frigöra yta för nya fräscha varor. Ett urval av dina arbetsuppgifter kommer vara:
 • Budgetera kategorin i enlighet med den övergripande försäljningsplanen.
 • Se till att rätt produkt är på rätt plats vid varje given tid och har rätt klassning.
 • Övervaka lagernivåer, kompletteringsbehov samt liggande orderstock.
 • Använd insikter runt produkttrender, prissättning och konkurrens för att maximera Sportamores försäljning och lönsamhet.
 • Förmedla identifierade produktmöjligheter till inköpsorganisationen.
 • Identifiera, påtala och i tillämpliga fall åtgärda brister i leverantörs- och kampanjinformation.
Du kommer tillhöra vår inköpsavdelning och rapportera till Category Manager Performance.


Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har förmågan att i en uppsjö av varumärken och produkter göra ett så kommersiellt urval som möjligt - allt för att så många kunder som möjligt ska hitta det dem söker hos oss! Vi tror att du älskar sport och är en affärsman/kvinna ut i fingerspetsarna med inställningen om att ta Sportamores försäljning till nya höjder. För att lyckas i rollen söker vi dig med:
 • Dokumenterat resultat av framgångsrikt inköpsarbete.
 • Meriterande att ha erfarenhet av hårdvara inom sport.
 • Tre till fem års relevant arbetslivserfarenhet.
 • Relevant akademisk examen inom företagsekonomi, handel eller motsvarande.
 • God kunskap om sportbranschen och trender i marknaden.
 • Meriterande med erfarenhet av ledande/coachande roll.
 • Mycket god förmåga att kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
Som person tror vi att du är relationsskapande, målmedveten och självgående. Du har stor förmåga att arbeta resultatinriktat i högt tempo.


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat gym på jobbet, branschens grymmaste kollegor, flexibla arbetstider och bra personalrabatt. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore på vår karriärsida https://career.sportamore.com/.

Start: Q1 2020 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten: Heltid/Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Placering: Sportamores huvudkontor i Alvik, Bromma.


Kontakt

Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity HR, Tel 070-559 11 92 eller Mail: emil.nilsson@infinityhr.se.

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sportamore is the leading sporting goods e-tailer in the Nordics. We are a fast-growing pure player that is currently looking for a world class candidate to join our executive team. Every month five million visitors come to us looking for inspiration, information and motivation - making us the by far largest online destination in the Nordics for sporting goods consumers.

Over the last years we have received multiple awards; best retailer, best customer service and best e-commerce of the year - and we are just getting started. In 2017 we invested in a new, state of the art, highly automated fulfillment center which tripled our capacity to handle customer orders. The foundation for growth has never been better.