Platschef/projektledare till Splendid
Splendid är i en expansiv fas med många stora och intressanta projekt på ingång. Vi har bred kompetens och gedigen erfarenhet av projektering, projektledning och utför majoriteten av våra arbeten med egna yrkesarbetare. I dagsläget har vi över 450 egna yrkesarbetare i Sverige inom koncernen.

Vår styrka är att vi under samma tak besitter all kompetens. Vi är tillräckligt stora för att ta oss an stora och komplexa projekt samtidigt som vi är små nog för att vara personliga. Är du en driven och solidarisk ledare som vill vara med på vår resa? Då kanske du är vår nya platschef/projektledare!

Arbetsuppgifter
Som platschef/projektledare hos Splendid har du det övergripande ansvaret för att leda verksamheten på byggarbetsplatsen mot uppsatta mål vad gäller kostnad, tid och kvalitet. Vidare arbetar du med resursplanering, förbättringsarbete samt med den dagliga styrningen. I rollen som platschef/projektledare har du ansvar för arbetsmiljö, säkerhet, logistik och de anställda på byggarbetsplatsen.

Du är en stöttande ledare som planerar, följer upp och säkerställer att uppsatta mål följs.

Som platschef/projektledare hos Splendid agerar du affärsmässigt och efterlever en god affärsetik, då vi har täta samarbeten med våra kunder under projektens gång.

Du välkomnas till ditt nya projekt och rapporterar direkt till VD.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha relevanta erfarenheter från bygg- eller entreprenadbranschen. Kunskaper inom projektledning, byggekonomi, arbetsledning och entreprenadjuridik är därför grundläggande.

Du är van att planera, genomföra, leverera och följa upp enligt mål och tidsramar. Det är också viktigt med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga eftersom rollen som platschef/projektledare innebär många kontakter och samarbeten, såväl med övriga delar av företaget som externa samarbetspartners och kunder. Då tjänsten innebär resor är B-körkort ett krav.

På Splendid jobbar vi digitalt och modernt och därför är god datorvana och hantering av sedvanliga programvaror meriterande.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag,senast 20 februari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Alex Ebrahimi på alex@splendid.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.splendid.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (1 dag kvar)