Orderadministratör

Orderadministratör

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av:
  • Ta emot ordrar via mail
  • Hantera och administrera ordrar i affärssystemet
  • Kontakt med leverantörer och administrera leveranser
  • Kontakt med lager och logistikföretag kring leveranser
Du att arbeta mot hela norden med orderhantering innehållande arbete både på svenska och engelska. Arbetet sker på vardagar mellan 8.00-16:30. Rollen är inledningsvis ett 3 månaders konsultuppdrag med start omgående.

Din profil

I den här rollen söker vi dig som är strukturerad, noggrann och serviceminded. Du trivs med kundkontakt via mail och telefon och gillar samtidigt administrativt arbete. Du har mycket goda kunskaper i danska och engelska. Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning eller om du har arbetat i en liknande roll sen tidigare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spirax Sarco är ett globalt, börsnoterat bolag med medarbetare världen över. På det svenska kontoret i Stockholms södra delar arbetar i dagsläget ett femtontal personer. För deras räkning söker vi nu ytterligare en kollega, är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag