Dansktalande Orderadministratör

Dansktalande Orderadministratör

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av:
  • Ta emot ordrar via mail
  • Hantera och administrera ordrar i affärssystemet
  • Kontakt med leverantörer och administrera leveranser
  • Kontakt med lager och logistikföretag kring leveranser
Du kommer framförallt att arbeta med bolagets danska kunder och kollegor. Men du kommer även att arbeta mot hela norden och även arbeta på både svenska och engelska. Arbetet sker på vardagar mellan 8.00-16:30. Rollen är inledningsvis ett 6 månaders konsultuppdrag med chans till förlängning.

Din profil

I den här rollen söker vi dig som är strukturerad, noggrann och serviceminded. Du trivs med kundkontakt via mail och telefon och gillar samtidigt administrativt arbete. Du har mycket goda kunskaper i danska och engelska. Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning eller om du har arbetat i en liknande roll sen tidigare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spirax Sarco är ett globalt, börsnoterat bolag med medarbetare världen över. På det svenska kontoret i Stockholms södra delar arbetar i dagsläget ett femtontal personer. För deras räkning söker vi nu ytterligare en kollega, är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag