Financial Controller till Spike Financial Services

Financial Controller till Spike Financial Services

Vill du vara med att utveckla och påverka i en snabbväxande organisation med entreprenöriell anda? Nu söker vi dig som vill arbeta som Financial Controller och som vill vara med på en spännande tillväxtresa inom Spike Financial Services.

Om rollen
Spike Financial Services är ett nystartat dotterbolag till investmentbolaget Vincero AB. Spike Financial Services erbjuder konsulttjänster till Vinceros portföljbolag inom redovisning, rapportering och ekonomisk förvaltning.I rollen somFinancial Controller kommer du att ha ett helhetsansvar för att säkerställa redovisning, rapportering och analys hos ett antal portföljbolag. Du rapporterar till VD för Spike Financial Services och kommer även att arbeta i ett nära samarbete med två ekonomiassistenter. På sikt kommer rollen att utvecklas till att du har ett mer övergripande ansvar för ekonomiassistenterna och deras arbete.

Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för den löpande redovisningen för ett antal bolag i Vinceros portfölj vilket innefattar bland annat löpande redovisning, avstämningar, rapportering inför månads-, kvartals- och årsbokslut. Vidare kommer du tillsammans med övriga teamet bygga upp och utveckla rutiner och processer kring rapportering och redovisning.

Din erfarenhet
Vi ser gärna att du har civilekonomexamen eller motsvarande och flerårig erfarenhet av redovisning alternativt från revision. Du har en god grund inom redovisningsområdet där du självständigt har arbetat med månads, kvartals och årsbokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av analysarbete och uppföljning samt momsfri verksamhet.

Personliga egenskaper och förmågor
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för utveckling av både processer, arbetssätt och en vilja att utvecklas både personligt och professionellt. Du vill ta ditt nästa steg i karriären och komma till en plats med goda möjligheter att både fördjupa och bredda din kompetens. Du är målinriktad, strukturerad, tar initiativ och har god problemlösnings- och planeringsförmåga. Vidare är du nyfiken, lyhörd och prestigelös med en god samarbetsförmåga. Då bolaget är under tillväxt ser vi gärna att du gillar förändringar och effektivt kan sätta dig in i nya situationer.

Dina ansökan
I denna rekrytering samarbetar Spike Financial Services med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Alla kontakter hanteras konfidentiellt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Reuterswärd, 073-501 02 04 anna@clarify.se

Spike Financial Services AB är ett nystartat dotterbolag till Vincero AB. Vincero AB är ett investmentbolag som grundades år 2015 av bröderna Andreas och Robin Rutili. Grundarna är erfarna entreprenörer som har varit med och grundat en rad framgångsrika bolag som till exempel Magnolia Bostad AB (börsnoterat) och doktor.se. Spike Financial Services AB är ett konsultbolag som ska erbjuda bl.a. Vincero´s portföljbolag ekonomistjänster såsom redovisning, rapportering och ekonomisk förvaltning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Clarify AB
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (43 dagar kvar)