Restaurangpersonal till OMAKA

Restaurangpersonal till OMAKA

OMAKA kommer slå upp dörrarna i början av nästa år och vi söker dig som engageras av att vara en del av något där det personliga mötet värderas högt . Vi tror att med kunskap, kvalité och bra energi skapar man det kundbemötandet som sprider en härlig upplevelse för alla.

Vi söker restaurangpersonal till bar, kök och servis.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom restaurang/bar. Vi lägger stor vikt vid dina personalia egenskaper, därför ser vi att du är ett socialt geni och är naturligt engagerad och intresserad av att ha kontakt med våra restauranggäster. Inom ramen av restaurangverksamheten är det viktigt med eget driv, och förmåga att självständigt planera och lösa uppgifterna och etablera god relation med alla intressenter.

Vi erbjuder:
  • bra villkor och kollektivavtal
  • kombinerad restaurang och bryggeri med underbara kollegor
  • rolig tjänst med varierande arbetstider
  • Ett nyskapande sortiment av öl och mat tillsammans
  • ett ledarskap av rang.
Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 6 januari

Tillträdesdag: Enl. överenskommelse

Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid

Placeringsort: Stockholm

För mer information om tjänsten: Mattias Berggren, Platschef OMAKA, mattias.berggren@omaka.beer

Nyckelord: restaurang, bar, bartender, livsmedel, bryggeri, Service, al a carte, restaurang.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.