Distributionschaufför - sommarjobb

Distributionschaufför - sommarjobb

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar?

Vi söker nu C-chaufförer till vår terminal i Loviseberg för att stärka upp teamet under sommarperioden, från v.16 fram till v.35.

I tjänsten levererar du dryck från vår terminal i Loviseberg till kunder runtom i Stockholm. Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du gilla att möta kunder och ha hög servicekänsla samt förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är ordningssinne och aktsamhet om fordon och gods. Tjänsten innebär en del fysiskt arbete och punktlighet är av stor vikt då vi har tidspassning mot kunder vid leverans.

Kravprofil
  • C-Körkort, CE-körkort är ett stort plus
  • YKB
  • digitalt förarkort
  • truckkort A-klass
  • utbildning för bakgavellift är ett stort plus
Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 06-15.

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning från runt v.16 till v.35, urval sker löpande

Placeringsort: Loviseberg

För mer information om tjänsten: Rasha Sabri, terminalchef, tel: 076-5168810, för mer info om rekryteringsprocessen kontakta Elvira Egarp, HR-specialist rekrytering elvira.egarp@spendrups.se

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!
Mer info
Kontaktperson Elvira Egarp
Telefon 0702047776
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1 100 medarbetare och omsätter cirka 4 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och OMAKA. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.