Lagbas till Spedab - Direktrekrytering

Lagbas till Spedab - Direktrekrytering

MTX Rekrytering & Bemanning söker för Spedabs räkning just nu en erfaren lagbas för entreprenader i Stockholmsområdet!

Om tjänsten
Som lagbas hos Spedab kommer du att arbetsleda team av elektriker i både större och mindre installationsprojekt. Framförallt kommer du att jobba med installationsprojekt inom nyproduktion och ROT. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara daglig arbetsledning och uppföljning, planering och resursfördelning, inköp och problemlösning.

Som lagbas i ett stort och växande företag med både djupa kunskaper och teknisk bredd har du unika möjligheter att växa och utvecklas i din yrkesroll!

Läs mer om Spedab på www.spedab.se

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar utmaningar och har:
  • Några års erfarenhet som elektriker
  • Jobbat som ledande montör/lagbas eller i annan liknande roll
Du har genom din erfarenhet utvecklat en naturlig ledarskapsförmåga. Du är även lyhörd, pedagogisk och har god kommunikativ förmåga. Att du talar och skriver svenska obehindrat är ett krav i denna tjänst.

Ansökan
Du söker via formuläret på vår hemsida, skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Du är också välkommen att höra av dig om du har någon fråga kring tjänsten.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076-880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076-880 03 67

Sökord: lagbas, ledande montör, elektriker, montör, entreprenad, el, elbranschen, bygg, rekrytering, direktrekrytering, Spedab, installationsföretag, elfirma, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spedab bildades hösten 2017 då fem installationsföretag bestämde sig för att gå samman i en gemensam satsning för att bli en komplett partner och ett av de ledande installationsföretagen i Stockholmsregionen. Med lång och gedigen erfarenhet hos de olika parterna är Spedab väl rustade för dagens och morgondagens utmaningar inom el, tele, data och teknisk säkerhet.

Spedabs beställare finns framförallt bland byggnadsentreprenörer, fastighetsutvecklare och fastighetsägare, men de har även uppdrag inom offentlig sektor. Många av Spedabs kunder är ledande inom sin bransch och driver komplexa och varierande projekt. Spedab är medlemmar i Installatörsföretagen och har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.