Låssmed/låstekniker - Direktrekrytering till Spedab

Låssmed/låstekniker - Direktrekrytering till Spedab

MTX Rekrytering & Bemanning söker för Spedabs räkning just nu två låssmeder/låstekniker!

Om tjänsten

I tjänsten som låssmed/låstekniker kommer du att arbeta framförallt med installation och service av mekaniska och elektriska lås och passagesystem runtomkring i Storstockholm. Även arbete med larmanläggningar kan förekomma. Arbetet varierar och du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en erfaren låssmed eller låssmed/låstekniker och som kan arbeta självständigt med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som trivs med självständigt arbete samtidigt som du också har god samarbetsförmåga. Du tar också initiativ och du ser till kundens bästa i varje given situation. Problemlösning och en flexibilitet är två andra viktiga egenskaper.

Som låssmed/låstekniker i ett stort och växande företag med både djupa kunskaper och teknisk bredd har du unika möjligheter att växa och utvecklas i din yrkesroll!

Ansökan

Vill du bli en viktig del av Spedab-teamet? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Läs mer om Spedab på www.spedab.se

Kontaktpersoner

Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spedab bildades hösten 2017 då fem installationsföretag bestämde sig för att gå samman i en gemensam satsning för att bli en komplett partner och ett av de ledande installationsföretagen i Stockholmsregionen. Med lång och gedigen erfarenhet hos de olika parterna formerar Spedab ett svårslaget team - väl rustade för dagens och morgondagens utmaningar inom el, tele, data och teknisk säkerhet.

Koncernen har vid starten ca 120 medarbetare. Spedabs beställare finns framförallt bland byggnadsentreprenörer, fastighetsutvecklare och fastighetsägare, men de har även uppdrag inom offentlig sektor. Många av Spedabs kunder är ledande inom sin bransch och driver komplexa och varierande projekt. Spedab är en strategisk partner som växer och utvecklas tillsammans med sina kunder.