Installationselektriker till entreprenader - Direktrekrytering till Spedab

Installationselektriker till entreprenader - Direktrekrytering till Spedab

MTX Rekrytering & Bemanning söker just nu två elektriker för direktrekrytering till Spedab!

Om tjänsten
Du kommer arbeta i Spedabs entreprenader i flera av de större byggprojekten i centrala Stockholm. Arbetet innebär installation av kraft och belysning, men även annan installation förekommer. Projekten är till största delen ROT-entreprenader, men även de arbetar också med nyproduktion. På Spedab erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter då det är ett växande företag med stor teknisk bredd som jobbar aktivt med internrekrytering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar utmaningar och har:
  • Elutbildning på minst gymnasienivå
  • ECY-certifikat
  • Minst ett års erfarenhet som elektriker utöver lärlingstiden
Spedab värnar om en god arbetsmiljö och långsiktiga kundrelationer. Där är du som anställd en viktig del. Vi söker därför dig som sätter kvalité och säkerhet i första rummet. Att samarbeta och stötta varandra på ett prestigelöst sätt är också en viktig del för att alla ska trivas.

Övrigt
Placering: Kundens projekt i centrala Stockholm. Spedabs kontor ligger i Solna
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Spedab har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Spedabs önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 jan (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spedab bildades hösten 2017 då fem installationsföretag bestämde sig för att gå samman i en gemensam satsning för att bli en komplett partner och ett av de ledande installationsföretagen i Stockholmsregionen. Med lång och gedigen erfarenhet hos de olika parterna formerar Spedab ett svårslaget team - väl rustade för dagens och morgondagens utmaningar inom el, tele, data och teknisk säkerhet.

Spedabs beställare finns framförallt bland byggnadsentreprenörer, fastighetsutvecklare och fastighetsägare, men de har även uppdrag inom offentlig sektor. Många av Spedabs kunder är ledande inom sin bransch och driver komplexa och varierande projekt.