Installationselektriker - Direktrekrytering till Spedab

Installationselektriker - Direktrekrytering till Spedab

MTX Rekrytering & Bemanning söker för Spedabs räkning just nu installationselektriker!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta brett som installationselektriker i Spedabs projekt runtomkring i Storstockholm. Både projekt inom ROT och nyproduktion förekommer. Framförallt kommer du att arbeta med kraft och belysning, men arbetsuppgifterna varierar och du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete.

Inom Spedab erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter då det är ett växande företag som jobbar aktivt med internrekrytering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar utmaningar och har:
  • Elutbildning på minst gymnasienivå
  • ECY-certifikat
  • Minst ett års erfarenhet som elektriker
Ansökan

Vill du bli en viktig kugge i Spedabteamet? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande!

Alternativ intresseanmälan: Har den erfarenhet och de egenskaper vi söker? Skicka ett sms med orden ”Installationselektriker 0307” och ditt namn till 076-880 27 17 så kontaktar vi dig. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

Läs mer om Spedab på www.spedab.se

Kontaktpersoner

Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spedab bildades hösten 2017 då fem installationsföretag bestämde sig för att gå samman i en gemensam satsning för att bli en komplett partner och ett av de ledande installationsföretagen i Stockholmsregionen. Med lång och gedigen erfarenhet hos de olika parterna formerar Spedab ett svårslaget team - väl rustade för dagens och morgondagens utmaningar inom el, tele, data och teknisk säkerhet.

Koncernen har vid starten ca 120 medarbetare. Spedabs beställare finns framförallt bland byggnadsentreprenörer, fastighetsutvecklare och fastighetsägare, men de har även uppdrag inom offentlig sektor. Många av Spedabs kunder är ledande inom sin bransch och driver komplexa och varierande projekt. Spedab är en strategisk partner som växer och utvecklas tillsammans med sina kunder.