Här har du världens chans att göra något riktigt roligt och givande tillsammans med oss

Johan heter jag och söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Specialrengöringar Sverige´s verksamhet i Stockholm och Uppsala.

Huvudsakligen ska du arbeta med försäljning i den här rollen, men som vanligt i dynamiska organisationer så hugger man i där det behövs.

Vi är ett rikstäckande specialrengöringsföretag som hjälper fastighetsägare, byggare, stat, kommun och landsting med avancerad rengöring, sådant som de inte klarar med egen personal.

Ditt arbete hos oss kommer vara fritt - men du kommer ändå var en del av ett team som jobbar nära varandra och hjälps åt. Ditt uppdrag kommer vara att vidareutveckla försäljningen i distriktet och bygga vidare på ett team av medarbetare som utför våra tjänster.

I nära samarbete med oss andra kommer vi tillsammans att lyfta den här verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med social kompetens och tycka att det är roligt att träffa människor och lösa arbetsuppgifter på nya sätt varje dag, det ena uppdraget är inte det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från oss som kollegor och även från vårt huvudkontor. Om du är en orädd person och dessutom som bonus inte har tummen mitt i handen, så har du stora chanser att gå långt tillsammans med oss.

För att trivas så bör du gilla att ta ett eget ansvar och att driva och utveckla saker framåt, en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att ha.

Företaget finns redan etablerat i regionen, så en del av ditt arbete är att förvalta och hjälpa kunder vidare, den största delen är att utveckla företaget mot våra gemensamt satta mål.

Jag ser verkligen fram emot att få prata med dig personligen, en annons är bara en annons. Ring eller skriv till mig så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta. Jag heter Johan och du når mig på 0735-164044 eller via mail, johan.s@specialrengoringar.se

Tack för att du läste, hoppas vi har väckt din nyfikenhet, skicka in din ansökan bums eller ring.
Mer info
Kontaktperson Johan
Telefon 073 516 40 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.klotterkonsulten.se
Sista ansökningsdag 9 nov (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige etablerades 1999 i Uppsala.
Idag är företaget rikstäckande och servar kunder över hela Sverige.

Huvudkontoret finns i Stockholm och det finns lokalkotor på 15 orter.

Tillsammans med oss får du hjälp att komma igång med din verksamhet så att du blir så framgångsrik som möjligt. En del kunder finns redan som underlättar din företagsstart.