Hudterapeut och massör sökes till Sparadiset Stockholm & Uppsala

Hudterapeut och massör sökes till Sparadiset Stockholm & Uppsala

Nu söker vi flera engagerade och positiva terapeuter som vill vara med och ge våra gäster en underbar spaupplevelse!

Vi söker terapeuter till samtliga anläggningar i Stockholm samt till Krusenberg spa av Sparadiset (Uppsala), tjänsterna avser varannan helg med möjlighet för fler tider efter behov.

Det här förväntar vi oss

På Sparadiset skall man förutom utöva sin profession som terapeut även ta hand om våra gäster på ett trevligt, professionellt sätt och ha en säljande personlighet. Du är en viktig del i gästens upplevelse!

Du ska se till att spa ́t är rent och snyggt, fruktfatet välfyllt och tekannan full och att gästen alltid känner sig omhändertagen.

Du utför alla, eller delar av, Sparadisets behandlingsutbud. Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vårt unika spautbud.

Tempot i arbetet kan ofta vara högt och det krävs att man kan jobba som ett team med sina kollegor och att man ställer upp för varandra.

Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa. Vi vill gärna att du utvecklas och växer tillsammans med oss!

Välkommen med din ansökan.

Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Skönhet & Personlig omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sparadiset.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sparadiset är en Spakedja som idag har tre anläggningar i centrala Stockholm, en anläggning på Welcome Hotel i Barkarby, en anläggning i centrala Malmö samt två anläggningar på konferenshotell på Värmdö och i Uppsala. Till sommaren öppnar vi även i ett hotell i Gamla stan. Vi har funnits i snart 14 år och vi satsar på att bli störst inom vår bransch i Sverige. Därmed så kan det för rätt person finnas möjligheter att utvecklas med oss i framtiden.

Vi växer och utvecklas ständigt!

Vi erbjuder en mycket spännande och annorlunda miljö till våra gäster. Vi brinner för välgörenhet och jobbar med ett ekologiskt tänk.